2777
2789
نه من دندون نکشیدم  درد هم از این ماه شروع شده که کش میندازم خیلی درد داره الان  تاثیرش ...

راستی چون پدرتون دندون پزشکه میپرسم 

یه نفر به من گفت اگه دندونات رو ارتودنسی کنی، چون جاشون تغیر میکنه و اینا... بعدا دندون یه ذره لق میشه و بده 

خواستم ببینم راسته؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چنسال پیش انجام دادم، تا چهارسال هم دندونام ارتودنسی بودن، ماهی یک بار میرفتم دکتر تو این چهار سا ...

شما چند سال پیش انجام دادید؟ هزینه اش چقدر شد؟ 

لب و دهنتون زخم نمیشد با ارتودنسی هاتون؟ 

راستی چون پدرتون دندون پزشکه میپرسم  یه نفر به من گفت اگه دندونات رو ارتودنسی کنی، چون جاشون ت ...

نه اصلا لق نمیشه

فقط چون داره تغییر میکنه امکان داره بعد چند سال دوباره کج بشن البته نه مثل اولش 

من اگه حس کنم یکی ازم ناراحته ممکنه روم نشه ازش بپرسم که چرا ازم ناراحته یا اصن از دستم ناراحت هست یا نه، ولی بعدش انقد بهش خوبی میکنم تا اون ناراحتیه یا هرچی که بوده از ذهنش پاک بشه، اونوقت بعضیا عمدا دل میشکنن، کاش یکم وجدان داشته باشین
خیلی جاشون تنگ شده😖😩🤕

از ت فک کنم دندون عقلات فشار اوردن ک اینطوری شده ولی معلومه یه دندون بکشی فضا باز میشه ولی باز پیش دکترای متفاوتی برو ک اگ امکانش هست اصلا نکشی

من ک حتمن باید یه دندون بکشم و یه دندون نهفته هم دارم ک با ارتودنسی درست نمیشه و باید جراحیش کنم😕

اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️
من یه دکتر خوب پیدا کردم ولی قیمت هاش خیلی بالاست، هنوز پیش اون قیمت نگرفتم، میترسم یهو قلبم بگیره&n ...

من الان یکسال و یکماه میشه ارتودنسی کردم با هزینه پنج میلیون پانصد پارسال قرارداد بسته بودم البته قسطی الان هم شده ۷ میلیون قسطی . از دندونام ودکترم هم راضی هستم.

اسی چقدر دندونات کج و کوله ست حتما انجام بده تغییر میکنی.من ۱۵ سال پیش انجام دادم .خوب بود

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

بنظر من کار اشتباهیه

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴