2777
2789

می‌خوام خوب انجام بدم تازه ولی میگم خیلی باید مراقبت کنی غذاهای سفت رو با دندونات نکشی تا براکت نسکنخ یا براکتات زنگ نزنه خدا نشه مسواک بزنی نباید مسواک زیاد بزنی چون پوسیده میشه نبایدم نزنی چون بازم پوسیده میشه باید روزی یبار هم بزنی حداقل مرتب برن از دکرتم حتما بپرس

نه بابا نترس، من از هر فک دو تاکشیدم اصصصصصصلا معلوم نیست، جاشون کامل پر شده خیلی عالی شده، تازه من ...

ااا مثل من 

عکس قبل و بعد دارید؟ 

من امروز دوتا کشیدم دوتا دیگه هم باید بکشم ولی پشیمون شدم تاپیکا رو خووندم 😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترمحرابی رایگان معاینه میکرد . تماس بگیر بپرس . این پویا قربانخان مطب هم داره ولی من رفتم ثارالله ...

سلام 

عکس دندونای قبل و الانتون میشه بفرستید ؟ 

منم رفتم قربانخان ولی گفته ۴ تا بکشم ، دندونامم خیلی کج نیست ، فقط برا مرتب شدن ارتودنسی کردم 

دوتا امروز کشیدم ، دوتا دیگه باید بکشم ، الان اومدم سرچ کردم پشیمون شدم ک کشیدم 

عزیزم دکترپویا قربانخان تازه کار هستن و به نظر من که خیلی پولکی هستن ، کارشون هم در حد متوسطه و درما ...

از چه نظر پولکیه ؟؟

کار ک تو درمانگاه انجام میشه 

شما ارتودنسی کردی دندونم کشیدی؟ جاش پر شده ؟

من میخوام ارتودنسی انجام بدم 

دندونام داغونه 

ولی هزینه ش شنیدم خیلی بالاعه 

اگه جای خوب تو تهران میشناسید معرفی کنید که هزینه ش بالا نباشع 

اخه 100میلیون واسه ارتودنسی😐

من دندونای پسرم رو پیش دکتر نگار حدادی ارتودنسی کردم. اولش هم درد داشت چون دندوناش جابجا میشد. بعدش هم یکم معذب بود از اینکه براکت داره خجالت میکشید. اما الان خیلی اوکی شده. براکتهاش حتی دوست داره خودش رنگاش تغییر میده. حالا نمیدونم بعد ارتودنسی ثابت دکتر ممکنه تا در اومدن دندون عقلاش متحرک بذاره. مطب دکتر تو تهرانپارس. فوق العاده دکتر صبور و مهربون و کاربلدیه.

من خودم ۶ سال پیش رفتم دکتر محرابی خیلی راضی بودم و دخترمم الان ۹ ماه پیش ایشون آغاز کرده عالی شده دکتر از بهترین متریال استفاده میکنه خودش وارد کننده تجهیزات برند Gc و یک ذره دندانها آسیب نمی بینه حتما برید اونجا

اتفاقا دوروز پیش پیش محرابی بودم شنیده بودم رایگان ولی واس من 60 تومن گرفت خیلی هم بادقت معاینه نکرد ...

خوب فوق تخصص در عوض بهترین رتبه علمی اراک داره 

ویزیت نگیره خوب هر روز میخوان الکی بزن و سوال های بیخودی کنن اون سرش خیلی شلوغ بخاطر کار خوبش