میخوام خوب انجام بدم تازه ولی میگم خیلی باید مراقبت کنی غذاهای سفت رو با دندونات نکشی تا براکت نسکنخ یا براکتات زنگ نزنه خدا نشه مسواک بزنی نباید مسواک زیاد بزنی چون پوسیده میشه نبایدم نزنی چون بازم پوسیده میشه باید روزی یبار هم بزنی حداقل مرتب برن از دکرتم حتما بپرس
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من دندونای پسرم رو پیش دکتر نگار حدادی ارتودنسی کردم. اولش هم درد داشت چون دندوناش جابجا میشد. بعدش هم یکم معذب بود از اینکه براکت داره خجالت میکشید. اما الان خیلی اوکی شده. براکتهاش حتی دوست داره خودش رنگاش تغییر میده. حالا نمیدونم بعد ارتودنسی ثابت دکتر ممکنه تا در اومدن دندون عقلاش متحرک بذاره. مطب دکتر تو تهرانپارس. فوق العاده دکتر صبور و مهربون و کاربلدیه.
من خودم ۶ سال پیش رفتم دکتر محرابی خیلی راضی بودم و دخترمم الان ۹ ماه پیش ایشون آغاز کرده عالی شده دکتر از بهترین متریال استفاده میکنه خودش وارد کننده تجهیزات برند Gc و یک ذره دندانها آسیب نمی بینه حتما برید اونجا