2777
2789

چند روز پیش بچه خواهرم مریض شد مجبور شدم چند روز برم شهرستان با شوهرم کمکش کنیم اخه خودشم مریضه و تنها

کلیدو دادم دختر همسایمون( میشناسمش یا بهتر بگم فکر میکردم میشناسمش ) تا بیاد به گلدونام اب بده خشک نشن...متاسفانه وقتی برگشتم یه صداهایی از داخل شنیدم یه نگاهی انداختم دیدم با یه اقایی نشستن تو خونمون دارن چایی نوش جان میکنن!!! منم نرفتم داخل تا منو نبینه ولی حس کنم فهمید شاید صدای در شنیده رفتم خونه مادرم بعد برگشتم دم خونشون گفتم مرسی کلیدمو بده کلیدو اورد گفت این چه حرفیه هر وقت کار داشتی بگو...

به نظرتون به روش بیارم؟البته خودم ترجیح میدم دیگه باهاش رو در رو نشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فقط فکر میکردم پسرا خطرناکن جنبه ی کلید دادن ندارن☹☹☹☹

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

جالبه چطور وقتی دیدی تو خونتن ب روی خودت نیاوردی رفتی خونه مادرت

واقعا عجیبه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
نه بابا چه عیبی داره..بنده خدا مکان نداشت ماربدیم نمیکرد که داشت جاییشو میخورد

قرار بوده فقط گلدون اب بده, نه دورهمی

عزیزم یه صلوات برا تعجیل فرج بفرست انشالله دعای امام زمان عج الله شامل حال همگی مون بشه

به خاطر گلدونام کلید دادم وگرنه هرگز این کارو نمیکردم

نرفتم داخل اول چون نمیخواستم اون غریبه منو ببینه دوم اینکه نمیخواستم خجالت بکشه دختره یا روم تو روش باز شه اگرچه شاید صدای درو خودش فهمیده باشه