2777
2789
عنوان

دختر همسایمون یه کار زشتی کرده ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 57 پست
نه اپارتمانه دستشوییمون تو پذیراییه کنار در واحد من یه پارتیشن گذاشتم که به حساب دستشویی از پذیرایی ...

یه کاره دیگه هم میتونستی بکنی......خودت تنها نمیرفتی تو...

میرفتی مامان یا یکی از خانواده دختره رو صدا میکردی با خودت بیان تو ببینن 

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا چی بگم؟ البته ک دیگه اصلا دوست ندارم باهاشون رو در رو بشم بدم اومد ازش

مثلا بگو دستش درد نکنه با داییش بود یا عموش؟به اونم زحمت داده با هم به گلام آب دادن😊

خدا جون مواظب عشقام باش(شوهرم  پسرام  خونوادم)
مثلا بگو دستش درد نکنه با داییش بود یا عموش؟به اونم زحمت داده با هم به گلام آب دادن😊

خوبه ولی حتی اگه فامیل هم بوده باشه ،یا حتی اگه اصلا خود دختره تنها هم بوده باشه کارش زشت بوده ، ایشون فقط کلید داده گل ها رو آب بده نه این که اجازه بده بره واسه خودش چای درست کنه بشینه پذیرایی کنه از خودش...

ولی دلم به خانواده اش میسوزه کاش بفهمن بتونن مراقب بچشون باشن

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

ینی واقعا بگم؟میتونم به قول شما یه همچین چیزی بگم ولی اگه مادرش خیلی بد باهاش رفتار کنه چی؟

[QUOTE=193547393]خوبه ولی حتی اگه فامیل هم بوده باشه ،یا حتی اگه اصلا خود دختره تنها هم بوده باشه کارش زشت بوده ، ایش ...[/QUOTEاینم یه نوع خیانت به خانوادس دیگه

انقدر پدر مادر زحمت کشی هم داره همش کار میکنن خرج دانشگاه اینو میدن...

[QUOTE=193547393]خوبه ولی حتی اگه فامیل هم بوده باشه ،یا حتی اگه اصلا خود دختره تنها هم بوده باشه کا ...

اره دنیای بدی شده پدر مادرا خبر ندارن از کارا بچه ها ....خدا همه جوونا رو‌هدایت کنه و شر شیطان حفظشون کنه ان شالله

اره دنیای بدی شده پدر مادرا خبر ندارن از کارا بچه ها ....خدا همه جوونا رو‌هدایت کنه و شر شیطان حفظشو ...

من همسن این بودم اجازه نداشتم سیبیلامو بر دارم😄😄البته یواشکی بر میداشتم😄

خوبه ولی حتی اگه فامیل هم بوده باشه ،یا حتی اگه اصلا خود دختره تنها هم بوده باشه کارش زشت بوده ، ایش ...

نمیگم که کار خوبی کرده میگم تهمت نزنیم شاید فامیل بوده

خدا جون مواظب عشقام باش(شوهرم  پسرام  خونوادم)
من همسن این بودم اجازه نداشتم سیبیلامو بر دارم😄😄البته یواشکی بر میداشتم😄

اره به خدا بچه های الان خیلی خطری شدن😂