2777
2789
عنوان

اذیتم خیلی زندگیم سخت شده

413 بازدید | 30 پست

انگار یهو قراره مستقل شم و توانم بر نمیداره

امروز کلی تحقیر شدم بخاطر همین موضوع 

یه چیزی رو قلبم سنگینی میکنه

خیلییییی سخته زندگیرو جمع کردن

بابا مامانا چطور تحمل میکنن بزرگترا

اونایی که مستقل شدن به راحتی و خوبی کلمه اش نیست اصلا اصلا اصلا 

هیچ راهی نیست فقط باید جون بکنی که بتونی خوب پیش بری 

چقدر تصورم متفاوت بود چقدر بیهوده بود همه چی خودمو عادت دادم به بخور بخواب 

چقدر جامعه وحشتناکه یلحضه خودتو نپایی همه میخوان سرتو کلاه بزارن

با تصوراتم نمیخونه که کلی مغرور بودم زیر دین هیچ کس نمیرم و اینا حالا مجبورم گاهیی کوتاه بیام حرف بشنوم

شماهاهم همینطورید ؟سخت بود؟یا من خیلی سوسولم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سخت نیست فقط زیاد نباید به کسی رو بدی باید خط قرمز و چهار چوب بزاری

الان بحث رو دادن یا ادم جدید نیست بحث اینه بزرگ شدم باید شرایطمو تغییر بدم مستقل شم ولی خیلیییی سخته از راهی که بخوام برم 

همینطوره عزیزم

من که از پا در اومدم .خیلی سختیا کشیدم از ۱۵ سالگی ازدواج کردم زندگی مستقل شرو کردم یهو چشم باز کردم دیدم ۲۸ سالمه نصف موهام سفید شده له شدم زیر فشار زندگی 

جوری که همین امشب جاریم گفت تو خیلی صبوری همیشه تعریف صبوری تو رو پیش همه میکنم و میگم کمتر کسی میتونه جای جاریم باشه تحمل کنه

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

منم دلم استفلال وپول میخواد شرایط مالیمون بد نیست متوسطه ازبس قط داریم ته کارتم ۱۰۰ بیشتر نیست ودلم ...

من تازه دارم وارد چرخه ای میشم که خودم باید گلیممو از اب بکشم و تلاش خودم فقط میتونه نجاتم بده حالا فهمیدم تاحالا هیچی نبودم و با بابا مامانم نفس میکشدم 

چقدر ادعا هم داشتم 

همینطوره عزیزممن که از پا در اومدم .خیلی سختیا کشیدم از ۱۵ سالگی ازدواج کردم زندگی مستقل شرو کردم یه ...

من هنوز اوله اولم 

واقعا واقعا خسته نباشید خیلیییی سخته یهو به خودت بیای ببینی مسئولیت یه زندگی باهاته و خودتی و خودت

بزرگترا واقعا قوین من خیلی ادعا داشتم پودر شدن همه دنیای واقعی با فانتزیام خیلی فرق داشت 

من تازه دارم وارد چرخه ای میشم که خودم باید گلیممو از اب بکشم و تلاش خودم فقط میتونه نجاتم بده حالا ...

خب منم همینم منتها توخونه شوهرو اینکه شوهرم بالمو قیچی کرد کلا نمیزاره کارو پیشرفت بکنم ..کاردرستی میکنی سخت هست اما خوبع

خب منم همینم منتها توخونه شوهرو اینکه شوهرم بالمو قیچی کرد کلا نمیزاره کارو پیشرفت بکنم ..کاردرستی م ...

شرایط شما خیلی از من بدتره 

این نشون میده شما قوی ترید اما نمیخوام جای شما باشم تو همین شرایطم که هستم هی کم میارم 

شرایط شما خیلی از من بدتره این نشون میده شما قوی ترید اما نمیخوام جای شما باشم تو همین شرایطم که هست ...

بله عزیزم موفق باشی ..حالا من کلی هنر بلدم اجازه یادگیری میده اما کاکردن ن اینقد استعداد داشتم حرم شدم ..دلم پول ازخودم میخواد چیزی ک مال خودت باشه ارزشمندتره 

بله عزیزم موفق باشی ..حالا من کلی هنر بلدم اجازه یادگیری میده اما کاکردن ن اینقد استعداد داشتم حرم ش ...

ممنونم شماهم همینطور امیدوارم هم من راهمو درست برم هم شما 

درست میگید 

من هنوز اوله اولم واقعا واقعا خسته نباشید خیلیییی سخته یهو به خودت بیای ببینی مسئولیت یه زندگی باهات ...

اره واقعا من خودم بودم خودم انقدر سختی کشیدم ولی میدونستم کسی نمیتونه برام کاری کنه باید خودم صبر میکردم هنوزم ب زندگیم فکر میکنم قلبم درد میگیره ۱۷سالگی مادرشدم مجبور بودم بسازم با این دنیا 

آخ که چه سختیا کشیدم

شوهر نفهم .زندگی با مادرشوهر که فقط یه اتاق داده بودن که دیوار هاش گچ سفید نشده بود کلی هم کثیف بود و تاریک،جرات نداشتم لامپ روشن کنم که صداشون در میاد با آب سرد ظرف شستم ۹سال تو زمستونا

خاستیم خونه درست کنیم با شوهرم میرفتم سر خونمون کار می‌کردم آجر مینداختم از چاه خاک میکشیدم که پول کارگر ندیم

بچم مشکل پوستی داشت غصه اون میخوردم و......هوف😔😔پیر شدم پیر

انشالله روزگارت خوب رقم بخوره خواهر

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

اره واقعا من خودم بودم خودم انقدر سختی کشیدم ولی میدونستم کسی نمیتونه برام کاری کنه باید خودم صبر می ...

امیدوارم ته ته این سختیا به جای خوبی برسه 

چقدر دنیا ترسناکه با سرعت برق و بادم میگذره هیچ راهیم نداری جز پیش روی تند

امیدوارم مشکل بچتون کاملا حل بشه اگه خوب نشدن 

شماهم همینطور ممنونم