2777
2789
عنوان

دختر همسایمون یه کار زشتی کرده ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 57 پست
درست میگی کاش همین کارو میکردم چون مطمئنم خانوادش نمیدونن به قول شما ی جوری جلوشو میگرفتن ولی تو اون ...

کلید واحدت رو هم عوض کن 

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا بشورم فرشارو؟؟؟؟ینی فکر میکنی چیکار کردن اخه 

نه بابا چقدر حساس شدی  مگه صدای آقا رو شنیدی 

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 
به شوهرم چی بگم اخه نمیدونه میترسم دعوام کنه

راستشو میگفتی ...چرا دعوا کنه خب شما کف دستت رو‌ بو نکرده بودی که بالاخره شده دیگه 

حالا اگه میدونی اذیت میشی نگو دختره رو...بگو مثلا جدیدا حوادث زیاد خوندم میترسم تو درست میگفتی من اشتباه کردم اون روز کلید دادم قفل عوض کنیم خیالمون راحت باشه، دیگه هم به کسی اعتماد نکنیم....

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

اره دیدم رو مبلن

خونمون که از در واحد وارد میشی اول سرویس هست من چون از پذیرایی جدا بشه یه پارتیشن گذاشتم از کنار اون دیدم 

ولی وقتی برگشتم قشنگ فنجونا شسته شده بود همونجوری ک توی کابینت گذاشته بودم

اره خدایی اب داده خاکشون خیس بود😁

به مامان دختره یه جوری حرف بنداز بگو .ازش بپرس کی بوده شاید اصلا فامیل بوده چرا فقط فکرای منفی میکنید.اگرم دوستش بوده که مامانش میفهمه دخترش چیکار میکنه

خدا جون مواظب عشقام باش(شوهرم  پسرام  خونوادم)
راستشو میگفتی ...چرا دعوا کنه خب شما کف دستت رو‌ بو نکرده بودی که بالاخره شده دیگه  حالا اگه م ...

ممنون از راهنماییت بعضی وقتا ب ذهنم نمیرسع از ترس چیکار کنم

میگم یه سری پیش کلید دادم اما چون تو گفتی نده الان ترسیدم حوادثم زیاد شده قفلو عوض کنیم

اره دیدم رو مبلن خونمون که از در واحد وارد میشی اول سرویس هست من چون از پذیرایی جدا بشه یه پارتیشن ...

ویلاییه خونه؟ تا حیاط رفتی؟

به مامان دختره یه جوری حرف بنداز بگو .ازش بپرس کی بوده شاید اصلا فامیل بوده چرا فقط فکرای منفی میکنی ...

مثلا چی بگم؟ البته ک دیگه اصلا دوست ندارم باهاشون رو در رو بشم بدم اومد ازش

ممنون از راهنماییت بعضی وقتا ب ذهنم نمیرسع از ترس چیکار کنم میگم یه سری پیش کلید دادم اما چون تو گف ...

اره بگو در این باره خیلی دیدم حوادث پیش اومده تنها میترسم کلیدو عوض کنیم بهتره

ویلاییه خونه؟ تا حیاط رفتی؟

نه اپارتمانه دستشوییمون تو پذیراییه کنار در واحد من یه پارتیشن گذاشتم که به حساب دستشویی از پذیرایی جدا بشه ینی دیده نشه درو باز کنی اول پارتیشنه من صدارو شنیدم از لای پارتیشن دیدم