2777
2789
عنوان

دختر همسایمون یه کار زشتی کرده ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هیچ وقت به کسی کلید نمیدم ...چه برسه به همسایه

برادر شوهرم یه بار هی گفت بده و اینا ندادم چون میدونم هم آدمیه رفیق بازه هم من وسواس دارم دوست ندارم اونم اونجوری که باید بهداشتی نیست ندادم.....

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

باورش برام سخته صداشونو شنیدی و هیچی نگفتی و رفتی خونه مادرت!!!!!!

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
باورش برام سخته صداشونو شنیدی و هیچی نگفتی و رفتی خونه مادرت!!!!!!

اره دوست نداشتم اون مرد منو ببینه اصلاااا و راستش ترسیدم برم داخل چون همسرم پیشم نبود از راه رفت سرکارش

اره دوست نداشتم اون مرد منو ببینه اصلاااا و راستش ترسیدم برم داخل چون همسرم پیشم نبود از راه رفت سرک ...

کاش زنگ‌ میزدی اول شوهرت بره...

دختره خانوادش نمیدونن شاید اولین بارش هم نیست یا بعدا هم تکرار کنه با کسای دیگه باید میفهمیدن خانوادش جلوشو بگیرن نزارن گول بخوره

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
کاش زنگ‌ میزدی اول شوهرت بره... دختره خانوادش نمیدونن شاید اولین بارش هم نیست یا بعدا هم تکرار کنه ...

درست میگی کاش همین کارو میکردم چون مطمئنم خانوادش نمیدونن به قول شما ی جوری جلوشو میگرفتن ولی تو اون شرایط هول شدم از طرفی اگرم زنگ میزدم همسرم دعوام میکرد چون میگفت کیلید نده من گوش ندادم گفتم گلا خشک میشه ما ک چیزی نداریم ببرن

ولی حتی شده غیر مستقیم بهش برسون که فهمیدی چه کار کرده نزار فک کنه نفهمیدی

واقعا بشورم فرشارو؟؟؟؟ینی فکر میکنی چیکار کردن اخه 

تومطمعن ازچیزی نیستی 

دختری ک مرد یا دوسپسرشو بیاره یه جای تنها فکرمیکنی میخان فقط راجب اب وهوا حرف بزنن اونو تلفنی هم میتونستن

نمازباشک میتونی بخونی روشون