2777
2789
عنوان

ناباروری و افسردگی

654 بازدید | 20 پست

شوهرم اسپرمش صفره و امید به بارداری ندارم خیلی درمانا کردیم 

یه مدت حالم خوب بود کنار اومده بودم با شرایط الان همسایه ها و دوستام باردارن تو روحیه ام اثر گذاشته 

هم این که خودم بچه دوست دارم هم سوالای اطرافیان آزار دهنده اس برام که ۷ سال شد چرا بچه نمیارین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شوهرم ۱۰ ٪  اسپرم خوب داره  ۱سال و نیم اقدام نشد گفت ای یو ای باید بشی  کنسلش ک ...

کاش همونا رو فریز کنین تا خدایی نکرده ضعیف تر نشده حالا برای بعدها که نظرت عوض شد

نه عزیزم نمیشه اخه بابد جنین تشکیل بشه که انتقال بدن

عزیزم پس دنبالش نرفتی 

این حرفو نزن 

من خودم ۸ سال نازایی داشتم و تو مراکز درمان عمرمو گذاشتم همسرمن صفر نبود ولی دو درصد نرمال بود که اینم همچنان خوب نیست 

دوستم همسرش صفره صفر بود الان دخترش ۸ سالشع دارن برای دومی تلاش میکنن یکبار باردارشد ولی سقط شد و همچنان دارن تلاش میکنن

مشکل و ناراحتی تو شاید ارزوی دیگری باشه 💔