2777
2789

فقط میخوام انتخاب رشته کنم دیگه نرم دانشگاه 

میش یا بعدش باید انصراف بدم؟؟

پیامنور میگم

بگم شرکم یا خودت فهمیدی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میخوام بمونم پشتولی میخوام فقط انتخاب رشته هم کنم ولی نرمباید بعدش انصراف بدم یا میشه فقط انتخاب رشت ...

در این زمینه تخصص ندارم فکر میکنم کسانیکه یال بالایی باشند در دانشگاه اینها رو بدونند

ولی فکر میکنم باید سرکلاس بری 

میخوام بمونم پشتولی میخوام فقط انتخاب رشته هم کنم ولی نرمباید بعدش انصراف بدم یا میشه فقط انتخاب رشت ...

فکر نکنم بشه خودم پیام نوریم، چند تا از دوستام میخواستند ثبت نام نکنن، بعد بهشون زنگ زدند فلانی پس کی تشریف میاری ثبت نام تهش رفتند ثبت نام کردند، ولی میتونی مرخصی بگیری اینم زیاد مطمئن نیستم فقط شهریه ثابت میدی همین

البته میتونی کلاسها مجازی انتخاب کنی، عملی انتخاب واحد نکن چون فقط حضوری ، عمومی که اجباری حضوری هم هست، حالا اگه از اول نری سر کلاس میان ترم نمی نویسند پایان ترمی میری از بیست نمره حساب میشه.

البته میتونی کلاسها مجازی انتخاب کنی، عملی انتخاب واحد نکن چون فقط حضوری ، عمومی که اجباری حضوری هم ...

ممنون

نمیخوام برم اصلا هدفم پشته

خواستم فقط انتخاب رشته کنم ثبت نام نکنم

بگم شرکم یا خودت فهمیدی

کلا انتخاب رشته نمیکنم نمیخوام برم

چرا؟ حالا یه امتحانی بکن انتخاب رشته کن، فوقش نمیری ثبت نام اجباری نیست که، اینجوری هم نیست که دربیایی نری محروم شی درسته؟ چون از جو کنکور دورم دیگه نمی دونم الان چجوری؟

اشتباه من رو نکن من خودم سال اول ناامید بودم انتخاب رشته نکردم 

سال بعد رتبه ام خراب شد یه چیزی درآوردم بدتر ناامیدم کرده اونم چون دیگه میخواستم برم دانشگاه هر جور شده

چرا؟ حالا یه امتحانی بکن انتخاب رشته کن، فوقش نمیری ثبت نام اجباری نیست که، اینجوری هم نیست که دربیا ...

اخه میترسم انتخاب رشته کنم بعدش دسگه محبور شم ثبت نام کنم و انصرافشم سخت باشه

هدفم پشته

بگم شرکم یا خودت فهمیدی

اخه میترسم انتخاب رشته کنم بعدش دسگه محبور شم ثبت نام کنم و انصرافشم سخت باشههدفم پشته

واقعا پشت سخته مخصوصا با این وضع کنکور من از این دور میبینم، انقدر بد رتبه‌ات؟ حالا من میگم بشین بزن البته اونایی که دوست داریی اینا کلا از هرچیزی بشه علاقه داری بهش فکر کردی خدارو چه دیدیم شاید در اومدی