2777
2789
عنوان

اونایی که خیانت دیدن وموندن میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 961 بازدید | 104 پست

خانوادش خیلی منودوست دارن باهم خوبیم دوروزپیش وقتی شوهرم نبود جریان خیانتش بهشون گفتم مادرش کلی ناراحتش شدخواهرش کلی گریه کرد یه خواهرش گفتم توبودی میموندی گفت نه اصلا ولی توروخدا تونرو تواگه بری پس ماچی میشیم پس دخترت چی یه فرصت بده وبمون

من همیشه میگفتم خیانت ببینم بی درنگ طلاق میگیرم ولی توموقعیتش قرارکرفتم بس که التماس کردگفت بری رگ خ ...

آخه همیشه با طلاق مشکل برطرف نمیشه

من خودم خیانت در حد زیاد دیدم و جدا شدم چون شرایطش رو داشتم

اگر آدم خصوصا بچه داشته باشه باید محتاط تر رفتار کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدانکنه اجی‌ مهربونم.بخدا حالم بده خیلی از بس میخامش بهش نگفتم بخاطر خیانتت هرشب بالشتم خونی و اشکیه ...

شاید چون رابطه نداری

ولی بازم قابل توجیح نیست خیانتش

لحظه شماری میکنم تا بتونم بغلت بگیرم مامان   و توی همین لحظه از ته دلم میخوام که هرکسی که دوس داره بتونه این حس تجربه کنه
برا چي خودتو اذيت ميكني ولش كن بره بنظرم كسي ك خيانت ميكنه بهش فرصت بدي ازش براي يك خيانت بدتر است ...

اگه یکباردگه خیانت ببینم نمیمونم این یکدفعه هم بهش فرصت دادم

خانوادش خیلی منودوست دارن باهم خوبیم دوروزپیش وقتی شوهرم نبود جریان خیانتش بهشون گفتم مادرش کلی نارا ...

من میگم که

طلاق بگیری خودت رفتی و بچه رو با یه جهنم رها کردی و بچه اذیت میشه

تمام حرفم همینه چراخیانت چرا؟ ماکه هشت سال سختی کشیدیم تابه هم رسیدیم چراخیانت کرد این چرا روزی هزار ...

واسه تنوع

لحظه شماری میکنم تا بتونم بغلت بگیرم مامان   و توی همین لحظه از ته دلم میخوام که هرکسی که دوس داره بتونه این حس تجربه کنه
آخه همیشه با طلاق مشکل برطرف نمیشه من خودم خیانت در حد زیاد دیدم و جدا شدم چون شرایطش رو داشتم اگر ...

اون پشیمون نشد ازخیانت هاش طلاق گرفتی بعددگه دنبالت نیومد؟

اگه یکباردگه خیانت ببینم نمیمونم این یکدفعه هم بهش فرصت دادم

پس خودتو اذيت نكن

فرصت دادي ب اون 

نه ب ازار دادن خودت

اون بايد اذيت باشه نه تو

برعكس ؟

دفعه بعدم نميري از من گفتن

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

بچه ها منم همدردتونم

واقعا زبانم قاصره

خیلی وحشتناکه مردا ک کلا تحملشو ندارن ولی باز ما زنا فولاد تریم بخدا

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

اون پشیمون نشد ازخیانت هاش طلاق گرفتی بعددگه دنبالت نیومد؟

نمی دونم 

ولی تا جایی که خبر دارم اون پسره زندگی خوبی باهاش نداره و اذیتش میکنه. تا زمانی که با من بود از گل کمتر نمیگفتم ولی پسره یه آدم لات عرق خوره