2777
2789
چه حیفی اگر اوتیسم باشه درمانی نداره فقط می‌خوان بگن ببر گفتار که دارم میبرم

نه نا امید نباش  عزیزم 

بعدشم شاید اوتیسم نباشه  

گفتار صرفا نیست کار درمانی هم نیاز هست 

باید مهارت هاش ارتقا پیدا کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه صرفا یه تاخیر کلامی باشه ممکنه هم‌اوتیسم‌باشه،سرچ کنید بقیه علامت هاشو هم ببینید داره یانه(مثل عدم ارتباط چشمی،رفتارهای تکراری،حساسیت روی تغییر دادن وسیله هاش،واکنش به شلوغی،هم بازی نشدن با همسن و سالاش و...)

حتما حتما حتتتتتتتتتتتتتمممممماااا ببر پیش چندتاروانشناس کودک که حرفه ای هستن

چون اگر زود تشخیص داده بشه خیلی میشه کمک‌کرد بهش،چه تاخیر رشدی باشه چه اوتیسم

نه نمی‌خوام برم یه چیزی بگه حالم بد بشه

تماس چشمی داره؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
آره ارتباط چشمی داره

خداراشکر

رفتارهای تکرار گونه داره؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
نه نمی‌خوام برم یه چیزی بگه حالم بد بشه

عزیزمن چک کردنش و مطمين شدنش حالت رو بهتر میکنه و از نگرانی درت میاره 

این رو بدون ممکنه اوتیسم نباشه ولی تو اوتیسم تشخیص به موقع است که کار رو آسون تر می کنه 

من دوستم کاردرمانی کار می‌کنه زیاد دیدم بچه های اوتیسم رو بر‌خلاف چیزی‌که‌می‌گن‌کاملااز‌قیافه‌شون مش ...

نه از چهره اش چیزی معلوم نیست پسر من قبلاً اصلا درک نذاشت الان درک داره منو می‌شناسه بخوام جایی برم دنبالم گریه می‌کنه خطر و می‌شناسه اما میگن بچه های که اوتیسم خفیف دارند اینجورین