2777
2789
عنوان

اونایی که خیانت دیدن وموندن میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 961 بازدید | 104 پست

دخترا 

میخوام یه چیزی بگم

من یه بار ازدواج کردم، خیانت دیدم و بار اول بخشیدم

گفتم بار اول اشتباهه 

اگه بار دوم تکرار بشه انتخابه

و بار سوم عااااادت

که متاسفانه به عادت کثیف تبدیل شده بود

و من جدا شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئن باش وقتی بچت بزرگ بشه و درک کنه که خیانت چیه و اینا هم از جونش سیر میشه هم از باباش متنفر میشه هم از شما که زندگی اونم تباه کردی 

اونوقت هر روزش میشه جهنم

ولی اگه طلاق بگیری درکت میکنه و پیش خودش میگه من به بابای خیانت کار احتیاج ندارم و نخواهم داشت و زندگیتون بهتر میشه

من اینا را برا خودت میگم

یه وقتایی یه چیزای میفهمی که میگی کاش زودتر میفهمیدم درسته دردناکه ها ولی یه وقتایی مجبوری به واقعیت ها پی ببری ولی وقتی میفهمی  که دیگه دیره!خیلیم دیره  یه شب ،شب،شبه تیره انگا روح اَ تنت میره دل اَ ننه بابا اَ رفیق حتی اَ وطنت سیره    پیچیدم به بازی اَ هر کی بگی بریدم :))حوصله بحث ندارم ولی گوش به حرف تو میدم:/   
من خب متوجه یه چیزایی شده بودم یه سرنخ هایی گیرآورده بودم همین باعث شده بود محلش ندم اصلابهش محبت نم ...

ميتونم بگم بهترين راه براتون اينه مشاوره برين 

و اينكه محل ندادن و محبت نكردن شما بيشتر باعث تشويق به خيانت همسرتون ميشده

اوه قضیه شمام عشقو عاشقی بوده😔تو دوستی خیانت دیدی ازش؟؟

آره ماعشقمون زبونزد خاص وعام بود هنوزهم ازبس،شوهرم بهم محبت میکنه همه فکرمیکنن چقدرخوشبختم

الان با یه آقایی به قصد ازدواج آشنا شدم

بعد از ٣سال از جدا شدنم

هنوز آثار اون خیانتی که دیدم رومه متاسفانه و بدبین و حساس شدم. 

بیشتر از همه خودم اذیت میشم و اونم ناراحت میکنم. 

حتی گاهی انقدر فکرام حقیقیه که باورم میشه درسته و همه مردها خیانت کارن 

این حسو به برادرهام و پدرم و همه مردها دارم😔

درعین تنفرم ازش حس میکنم دوستش دارم نمیتونم 

حس دوست داشتن از بین میره بعد مدت ها

یه وقتایی یه چیزای میفهمی که میگی کاش زودتر میفهمیدم درسته دردناکه ها ولی یه وقتایی مجبوری به واقعیت ها پی ببری ولی وقتی میفهمی  که دیگه دیره!خیلیم دیره  یه شب ،شب،شبه تیره انگا روح اَ تنت میره دل اَ ننه بابا اَ رفیق حتی اَ وطنت سیره    پیچیدم به بازی اَ هر کی بگی بریدم :))حوصله بحث ندارم ولی گوش به حرف تو میدم:/   
من همیشه میگفتم خیانت ببینم بی درنگ طلاق میگیرم ولی توموقعیتش قرارکرفتم بس که التماس کردگفت بری رگ خ ...

نترس بابا نه رگشو میزنه نه هیچ غلط دیگه ای

اگه باز مصر بگی میرم شروع به تهدید...این افراد روششون همینه

اگر قصدت موندن هست وادارش کن تعهد بده و ضمانت...خونه ای ماشینی چیزی بنامت کنه

حتما هم برو با مشاور صحبت کن تا آروم بشی و بهترین تصمیم رو بگیری

از همه مهمتر خودتو قوی کن پس انداز کن زندگی جمع کن برای خودت تا اگر باز هم به هر دلیلی تصمیم گرفتی بمونی احساس گیر افتادن و بدبختی نداشته باشی

و خدا برای من کافیست.....

میخوام بگم

خیانت مثل یه زخم چرکی میمونه 

باید حتما حتما توسط یه روانشناس درمان بشیم. 

والا خودمون نابود میشیم. 

من خودم خیلی مطالعه کردم که بهتر بشم و شدم

اما فکر می‌کنم باید حتما از یه دکتر روانشناس کمک بگیرم😔