2777
2789
عنوان

از بابام حالم بهم میخوره🤢😭

501 بازدید | 26 پست

فکر کنم تنها دختریم که ع باباش بدش میاد

اولا سر تروماهای کودکی ک به سرم آورد من ۵ سالم بود سر اینکه جامو خیس کرده بودم پامو چسبوند به بخاری داغ ،من یه دختر کوچولوی ناز بودم که فقط جیغ کشیدم و هیچکس از زیر دست کتکاش نجاتم نداد

با پای سوخته تا صبح ناله کردم هیچکس ب دادم نرسید

الانم وسیله های خونه مثل نون و عدس و لپه و روغ و اینامون تموم شد خریدیم برگشتیم الان 

اصلا به مامانم پول نمیده ،ب منم نمیده مخصوصا برای لباس 

فقط برای همین روغن و نون این چیزا میده

اونم ماهی ۴ میلیون برای همه چیز میوه و حبوبات و همههه چیز باهم

الان ک برگشتیم مامانم گف منکه نه لباس میخرم ن ارایشگاه میرم ن چیزی برای خودت دارم میخرم اینارو ببین همه چی گرون شده پول کم آوروم همه چیو رو سرش شکوند من دست و پام داره میلرزه الان از استرس خیلی حالم بده نمیدونم این چ زندگییه ک ما داریم

سعی کن ببخشی همین

منم از مامانم بیزارم الهی به زمین گرم بشینه

برام مهم نیس

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بمیرم برات🥺چی بگم

من پدرم اینقدر بدنبود 

ولی یادم نمیره سر شب ادراریم منو بیدار کرد یکی خوابوند توی گوشم جلوی همه وداشتن بهم میخندیدن برادرم وخواهرام

گوشم سوت میکشید🥲فقط یادمه ازترس هق هق.... 

ولش کن اصلاگفتن نداره😔

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

نامزد دارم فعلا عروسی نمیگیریم با نامزدمم نمیزاره برم بیرون

امیدوارم مردخوبی باشه

این چیزارو نزار بفهمه🥲انشالله ازاین ب بعدنگاه خدا ب زندگیت باشه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

نامزد دارم فعلا عروسی نمیگیریم با نامزدمم نمیزاره برم بیرون

پس زود برو سر خونه زندگیت با شوهرت طی کن یه وقت نفهمه تو خونه بابات انقدر محدود بودی ک اون از بابات بدتر میکنه 

باهاش طی کن ک حق تحصیل و کار داری 

بعدم برو سرکار به مادرت پول بده