2777
2789
عنوان

اونایی که خیانت دیدن وموندن میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 961 بازدید | 104 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا عین خودم روزبه روزحس میکنم بیشترازش تنفردارم

😔😔خیلی بده شاید اگه من بعد اون جریان از شوهرم یکم محبت خوش زبانی مهربونی میدیدم اینطوری نمیشد ولی معلومه منو بزور تحمل میکنه و هروزم میگه برو خدارو شکر اون فقط این بچه هست وگرنه پرتت میکردم بیرون😐اخه فک میکنه من عاشق چش ابروشم 

بعله ولی به هیچ وج پول دستم نمیده زیر نظر خودش با کارتش باز کارتشو میگیره حتی نمیتونم چند تومن پول پ ...

خیلی بده اینجوری کاش میتونستی واسه خودت پس اندازکنی 

من هرروززندگیم برام جهنمه دارم دیونه میشم همش توفکرانتقام وتلافی هستم

منم دیدم اوایل ازدواج درحدپیام خیلی ‌طول کشید تا بحثشو تموم کردم شبوروز گریه میکردم بحث میکردم شوهرم دوستم داره واقعا بخاطرم با کل خونوادش قهر میکنه بخاطرم همه کاری میکنه ولی خیانتم کرد هزاربار گفته اشتباه کردم ولی من تا ابد یادم میمونه چندبارم دیدم زیر پستای بقیه چیزی مینوشت بازم هزارتا حرف بهش میزدم باز میگفت تکرار نمیشع بنظرم خیانت ربطی ب دوست داشتن نداره تو زات بیشتر مرداست وگرنه الان شوهر من خودو میکشه برام ولی دیکه یهش بی اعتمادم تا ابد

تا ابد دوستت دارم همسرم♥