2777
2789
عنوان

کیا با داشتن بچه کوچک، بازم ...

264 بازدید | 12 پست

به خودشون میرسن و مرتبن؟ موهاشون رنگ داره و مرتبه. صورتشونم تمیزو آرایش کرده ( ملایم) است و خرید هم میکنن برای خودشون؟ من از وقتی بچه دار شدم خیلی به خودم نمیرسم. افسرده شدم . الان ۱۱ ماهشه تازگیا تونستم برم یه مانتو بخرم فقط .... فرصت نمیکنم از آینه ببینم خودمو. ورزشم نمیکنم. قبلا خیلی خوش هیکل و ورزشکاری بودم. سر کار هم میرم البته 

یه خانم مستقل و قوی 

یه برنامه ریزی کن و دوباره شروع کن مثل قبل بشی

یه دختر خوشگل و مثبت   I am most sad happy girl on the earth  � 🌏      i am dominant in language english and  french and farsi✅✔  میشه دعا کنی که به هدفام برسم😃   دوستدار های ابدی      A_B💕 بالاخره یه روز میبینمت و همیشه با تو می مونم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خوبه ب خودم میرسم

ولی حوصله خونه رو ندارم نه زیاد برق میزنه و نه خیلی کثیفه ولی خودمو از یاد نبردم والا ی تیپای میزنم بقول بچه های دانشگاه میگفتن اصلا بهت نمیاد ازدواج کرده باشی چه برسه ب بچه😑

مَن تَمامم پُر ازين حالتِ بي حوصلگيست💔
من خوبه ب خودم میرسم ولی حوصله خونه رو ندارم نه زیاد برق میزنه و نه خیلی کثیفه ولی خودمو از یاد نبر ...

خوش به حالت. چقدر وقت میذاری در روز؟ منم خونه ام تمیز نیست. همیشه دارم کار میکنم ولی اصلا مثل قبل نمیشه. برای خودمم فرصت نمیشه اصلا. قبلا مژه هام کاشت بود. بوتاکسم سر موقع بود. هر ماه خرید میکردم برا خودم. باشگاه میرفتم..... هی زندگی. شکر بازم 

یه خانم مستقل و قوی 
خوش به حالت. چقدر وقت میذاری در روز؟ منم خونه ام تمیز نیست. همیشه دارم کار میکنم ولی اصلا مثل قبل نم ...

اگه حوصله داشته باشم زیاد،روزای بی حوصلگی کمتر

ماسک صورت وقت زیادی نمیخاد که

ابروهامو میکرو کردم،صورتمو که با ژیلت میزنم چندین و چندساله اصلا اجازه نمیدم موی صورتم در بیاد

رنگ مو تیره میزنم که رنگش نپره ادمو ی جوری شلخته و زشت نشون بده

چن وقت یکبار هم میذارم پیشه مامانم میرم خرید

ورزش از یوتیوب میگیرم بچمم باخودم ورزش میکنه

اگه حوصله داشته باشم زیاد،روزای بی حوصلگی کمتر ماسک صورت وقت زیادی نمیخاد که ابروهامو میکرو کردم،ص ...

آفرین. منم سعی خودمو میکنم. صورتتو ژیلت میزنی موهاش زبر نشده؟ 

یه خانم مستقل و قوی 
موی صورتم کرکیه نزدیک شش ساله تغییر نکرده

منم موی صورتم‌کرکیه. گاهی وقتا ژیلت میزنم . ولی با ترس و لرز . آرایشگاه که نمیرم هم وقت ندارم هم از کرونا میترسم. خودم بند میندازم ولی همه جاشو نمیتونم. اگه زیلت بزنم خوب میشه. ممنون از تجربه ات 

یه خانم مستقل و قوی 
منم موی صورتم‌کرکیه. گاهی وقتا ژیلت میزنم . ولی با ترس و لرز . آرایشگاه که نمیرم هم وقت ندارم هم از ...

بند باعث جوش میشه

وقتیم خودت بزنی پوستت کشیده میشه بعدا چروک میشه

ولی ژیلت خوبه پوستتو ب آرومی بکش و ژیلت و از بالا ب پایین بیار