2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوام فردا ک خونه نبود اگه جایی پیدا کردم بردارم برم

اشتباه نکن برو دادگاه بگو منو میزنه دست بزن داره عصبیه

من پیشش احساس امنیت نمیکنم

میترسم ی بلایی سرم بیاره بگو چقدر اذیتت کرده

بگو صلاحیت بچه رو نداره 

ی بلایی سر اونم میا ره

im living in pain💔,, i tried to change it but...... 💔💔💔💔it has lots of power
دارم میمیرم دستام سوزن سوزن میسه. صفخه گوشی بزور میبینم بخداا انقد با مشت زد سرم

کی زنگ زدی؟ آروم باش

با ماشین میان دم در، گزارش مینویسن کمکت هم میکنن که شکایت کنی

بسته به شهری که توش زندگی میکنی داره، بیشتر جاها مرکز ندارن برای حمایت.

در حد یک "دانشجوی حقوق" میتونم به مشکلات حقوقیتون پاسخ بدم عزیزان.
بنظرپون امیدی هس ک بهم پناه بدن

ی گپ تو واتس دارم خانومایی مث شماخودم حضوردارن ک کتک میخورن خوردن...

درخاست دوستی بدبد ادتون کنم گلم اگ مایلید

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

دوباره ز بزن ١٢٣

ب ١٤٨٠ ز بزن برا حرف زدن حالت بهتر بشه

بايد بري كلانتري محل بگي كتك زده و امنيت جاني نداري

اينا راهكارهاي قانوني هست اونام صداش ميزنن باهاش حرف ميزنن تعهد ميگيرن

همه اينا بستگي ب شوهرتم داره 

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

اگ بخاطر بچم نبود الان خودم میکشتم  فقط میخوام جایی باشه ک با بچه برم بمونم اونجا

عزیز دل بچت تا ۷ سالگی با خودته. اینجور که از خشونت شوهرش میگی طبق مصلحت کودک بچه بعد از ۷ هم با خودت خواهد بود. هیچ کس نمیتونه بچتو ازت جدا کنه خیالت راحت. اگه شوهرتم تهدید کرد که ازت میگیرتش، تهدید بیخوده و چنین حقی نداره.

شکایت کن بابت ضرباتی که خوردی و دیه بگیر.

مهرت رو بذار اجرا.

در حد یک "دانشجوی حقوق" میتونم به مشکلات حقوقیتون پاسخ بدم عزیزان.