2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون سلیطه تر ازون حرفاس انقد داد زد فوشم داد اخ کاش بمیره اخ کاش بمیره اخ  کاش جنازش بیاد ا ...

فحش هاش رو جواب نده. از همه چیز فیلم بگیر

تک تک این کاراش تو دادگاه میتونه به زانو درش بیاره

در حد یک "دانشجوی حقوق" میتونم به مشکلات حقوقیتون پاسخ بدم عزیزان.
اگ بخاطر بچم نبود الان خودم میکشتم  فقط میخوام جایی باشه ک با بچه برم بمونم اونجا

اسی الان عصبانی هستی وتصمیم اشتباه میگیری یه صلوات بفرست اروم شو

اگه احیانن اونا اومدنو تورو بردن شوهرت که بچه رو نمیده توببری فقط این وسط خودت می مونی ودلتنگی بچه ت یکم فکر کن

فکرنکن خوشی زده زیره دلم که این توصیه ها رو میکنم

تو موقعیت شما قرار گرفتم کتک خوردم ناسزا شنیدم ولی بهتره صبر کنی 

چون میگی خانواده ت نمیتونن پشتت وایسن اگه مستقل بودی میشد کاریش کرد 

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................
سر اینکه بچم بچه۴سال با کمربند زد منم گفتم چرا میزنی عصبی شدم منم با گمربند زد مشت میزد تو سرم میگف ...

واي خدا ذليلش كنه

طفلك بچه حالم بد شد

خدا بهتون كمك كنه

يا خدا

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

ینی میشه جنازش بیاد خیالم راحت شه برم خونه بابام ینی میشه

نه چون اینطور آدمها روز به روز قویتر میشن😔

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................

سلام خیلی متاسفم خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی متاسفم خیلی ناراحت شدم خیلی متاسفم گند زدید به اعصاب من با این وضع زندگیتون بچه نمیاوردین میگفتن.....استغفرالله متاسفم برای این حالتون خیلی ناراحت شدم براتون خیلی زیاد کاش حالتون خوب شه ای بابا نمیدونم چجوری میتونم کمکتون کنم‌

سر اینکه بچم بچه۴سال با کمربند زد منم گفتم چرا میزنی عصبی شدم منم با گمربند زد مشت میزد تو سرم میگف ...

الان اگه بیان جای کمربندو رو بدن شما و بچه ببینن پدرشو درمیارن.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

بچه ۴ ساله رو با کمربند زده؟!؟؟!؟!؟!؟؟! 😐😐😐😐😐

پاشو برو شکابت کن. 😐🤦‍♀️

اه

حیوون مگه با بچش این کارو میکنه اخه

در حد یک "دانشجوی حقوق" میتونم به مشکلات حقوقیتون پاسخ بدم عزیزان.