2777
2789
عنوان

برادرشوهرم

1301 بازدید | 67 پست

بچها میشه خواهرانه راهنمایم کنید واقعا گیج شدم دیگه نمیدونم چی درسته کی درستع کی غلطه 

من ی برادر شوهرم از اول ازدواج خیلی باهم خوب بودیم بگو بخند خلاصه ی مدت خودش با من ی جوری شذ ی جوری که دیگه حتی جواب سلامم نمیداد منم تعجب کردم بدم دیگه برام مهم نبود  کاری نداشتیم که 

تا  چند وقت پیش که دوباره خودش خوب شد شد همون ادم قدیم قبل گرم صمیمی منم خوب بودم  اون گاهی اوقات مشروب میخوره  ی شب مشروب خوذده بود با شوهرم سه نفری شام رفتیم بیرون تموم مسیر ی جوزی بود دلش میخواست دست منو بگیره حتی ی جای دیگه دستمو گرفته بود تکثن میداد ب حالت رقص یا صورتمو ب حالت نوازش دست میزد نه اون قدر واضح مثل ی گربه که نازش میکنی اون طوری 

ی جای شوهرم پیاده شد یه خرید انجام بده برگشت بهم گفت تو امشب چقدر خوشگل شدی چشمات ی جورین 

راه میرفتیم  دستشو مثل شوهرا دیدین پشت نگه میدارن اون کاررو چند بار کرد   فکرم خیلی مشغوله گذاشتم پای مست بودن  ولی من از اون شب ی جوریم الان چند روز ذهن اروم ندارم همش میگم دلیل کاراش چیه چرا اونجوزی کرد اون خودش دوست دختر داره چرا باید همچین کارای کنه  البته اینم بگه تو حالت عادی  اون خیلی سر به سر من میزاره خیلی  مثلا زیاد گرم صمیمی با همه نیست ولی با من خیلییییی شوخ انقد سربه سرم میزاره   

میشه از نظر خودتون بگید برداشتتون چیه از رفتار های این ادم  من واقعا حالم خوب نیست مغزم چند وقته ارامش نداره

تنهاحرفی که میتونم بهت بزنم ازش بشدت فاصله بگیر اگر اومد جایی بودی برو داخل اتاق کلا جز سلام حرفی نزن .محلش نده 

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

بعدجلوشوهرت دست تورو گرفت یانوازش کرد؟😠😠😠

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه محرم نامحرم برا همین مواقعه اگه رعایت میکردین الان آرامشت ازت گرفته نشده بود 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

حتماعاشقش شدی. اصلا کسی ک مشروب خورده نبایدنزدیکش بشی. شوهرتم مت ماست نگاه می‌کرد اون اینکارارومیکنه؟ 

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

بعدجلوشوهرت دست تورو گرفت یانوازش کرد؟😠😠😠

شوهرم بنده خدا داشت رانندگی میکرد بد اون خیلی ب داداشش اعتماد داره ولی من فردا سر بسته بهش گفتم داداش من به همچین حرفی زد 

ترسیدم بگم دستمو میخواست بگیره یا چیزی چون حس کردم جلوم گارد میکره 

دیگه محرم نامحرم برا همین مواقعه اگه رعایت میکردین الان آرامشت ازت گرفته نشده بود

چه ربطی به محرم نامحرم داره اگه برادر خودش مست باشه و این کارا رو انجام بده عیب نداره؟