2777
2789
ببینید من بهتون اهمیت میدم و میخوام با شما همدلی کنم خب؟؟؟ هرچیزی که بشه هرچیزی برگردید پیش خانوادتو ...

۱۷سالم بود بزور منو دادن ب این اشغال

کجا برم خانواده ای ک مامانم مریض خرج دکترش از بقیه قرض میکنه بزور خودشون زندگی میکنن من بدبخ کجا برم

بخدا دیشبم زد منپ با کمربند سر مسیله الکی بازشبش اومد منت کشی امورز نیم ساعت قبل اینک منو بزنه اومد ...

الان ب جای اینکه اینجا باشی پاشو برو زنگ بزن ۱۱۰ 

ب هرکی میتونی زنگ بززززززن

ی دفعه نیاد دیگه نزاره کاری کنی

im living in pain💔,, i tried to change it but...... 💔💔💔💔it has lots of power

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۷سالم بود بزور منو دادن ب این اشغال کجا برم خانواده ای ک مامانم مریض خرج دکترش از بقیه قرض میکنه ب ...

نفس عمیق بکشید اول اینکه بچه ی شما صرفا فقط بچه ی شما نیستن خب به جهنم که چی بشه غلط که نکردید بچه آوردید این یک دو هم اینکه هر طوری یعنی هر جوری شده از همسرتون طلاق بگیرید هر جوری بچتونو هم نگیرید اگه هم خواستن بچتونو بهتون بدن نگهشون دارید بگید تو خرج بچه رو بده فقط من خیلی لطف میکنم نگهش میدارم اگه هم نه که خب نه بچه ای که خدایی نکرده مادرش مرده چیکار میکنه؟؟فوقش ده روز گریه میکنه پس اصلا در این مورد فکرتون مشغول نباشه فرض کنید بچه ای ندارید میدونم سخته ولی شما که هفت سال تحمل کردید اینم روش قوی باشید و در ضمن حتماااااا زنگ بزنید اصلا ۱۰۰ و ده بیاد

بزن ۱۴۸۰ رایگانه.هرمدل مشاوره هم داره.مال بهزیستیه.بگو کمکم کنید.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی