2777
2789
عنوان

چند روز پیش فهمیدم خواستگارم خیلی اوپن مایندن

| مشاهده متن کامل بحث + 6034 بازدید | 177 پست
خب شاید پسره شمارو نخاد چ بابابزرگم داره  پسره میدونه؟ اسی بهت برنخورها🤣😂 ی چیزی بگم

نمیدونم والا از اوناش خبر ندارم اره شاید اصلا پسره راضی نبوده شاید خانواده ها فقط دنبال بودن

اره عزیزم بگو

نه بابا ناراحت نمیشم بگو

اوه 🤣 اگه به پدرم این خرفایی که به شماها گفتم رو بگم که پدرم ،پدرم رو در میاورد...🤣🤣🤣 بگم پشیم ...

وقتی روشنفکر و تحصیل کرده و متشخص باشند اما گناه نکنند ارزش داره ،

پس به استادتون بگو میخوام بیشتر نوه تون بشناسم.....

کاربر مرد هستم         اگر دین ندارید آزاده باشید...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول که از رو قیافه قضاوت کردی بعدم بایه سرچ نظرت برگشته خدا سومیش و بخیر کنه ولش کن 🤦🏻‍♀️😂

🇵🇸🇮🇷اللهم عجل لولیک الفرج ،اگه امضام و میبینی یه صلوات سهم تو باشه برای سلامتی و ظهور امام زمان ان شاء الله 🌻

خب خواستگار که میاد اول باید نشست برخواست شه ببینی جین کین بعد جواب بدی

خانوادم کلا تو این چیزا بی تجربع ان هیچوقت نزاشتیم خواستگار پاش به خونه وا بشه همیشه فقط در حد فوق پیشنهاد بوده

استادم به من گفته بود برای نوه اش یعنی الان به استادم پی ام بدیم‌بگیم بیاین؟؟؟ خیلی زشته که غرورمو ...

اگر انقدر که میگی اپن مایند هستند پس اگر پیام بدید استقبال میکنند  و بروتون هم نمیارند

نمیدونم والا از اوناش خبر ندارم اره شاید اصلا پسره راضی نبوده شاید خانواده ها فقط دنبال بودن اره عز ...

چرا هردختری میبینم از فامیل یا اشنا یاهرکی ک رفته دانشگاه میگن استادمون خاستگارمون‌بوده😲یا پسرش فلان

ولی درواقع ک‌خاهرم‌من‌رفت اصلا هیچ😲🤣😂😂😂

اگر انقدر که میگی اپن مایند هستند پس اگر پیام بدید استقبال میکنند  و بروتون هم نمیارند

خودمون روم نمیشه

مامانمم همش میگه نه دیگه زشته میگه حتما قسمته هم نبودین

میگه اگه الان بگیم بیاین با خودشون چه فکری میکنن😑

چرا هردختری میبینم از فامیل یا اشنا یاهرکی ک رفته دانشگاه میگن استادمون خاستگارمون‌بوده😲یا پسرش فلا ...

والا منم تو خوابمم نمیدیدم استادم برا نوه اش بخواد

وقتی جوابه رد دادم نمیدونستم به استادم جوابه رد دادم

استادم به مامانم گفته بود

مامانمم نمیگفت که خواستگارم کیه

وقتی جوابه رد دادم چند وقت بعد فهمیدم که بعله کی بوده

چی هس

یه اهنگه دارای انرژیه کلمات توش مخفین جذب میکنه دوباره نه دعاس نه طلسم من خودم واسه جذب چیزای دیگه توی ظاهرم و... استفاده کردم جواب میده میخوایی گوش بدی؟خیلیم خوبه اهنگ ارامش بخشه

میشه واسه قبولی کنکورم یه صلوات بفرستید؟