2777
2789

سلام دوستان من خسته شدم از این همه بی توجهی بیمهری از اینکه فقط به قکر خودشه و به خودش هزاربرابر من اهمیت میده خیلی خودخواهه بیشتر از اینی که برا زن و بچش بخواد برا خودش میخواد بهم ثابت شده منو نمیخواد ما زنا حسمون خیلی قویه من میفهمم که شوهرم دوسم نداره و نمیخوادم شایدم پشیمونه که چرا با دختر خالش ازدواج نکرده بخاطر اینکه ما زنا یه ادم بدبخت بیچاره ایم و نمیتونیم خونه اقام برم قهر..  

از اونجاییم که من تاحالا اصلا خونه اقام نرفتم قهر میخوام وسیله هامو ببرم تو اتاق دخترم و اونجا بخوابم دخترمم دو سه سالشه و اصلا میخوام ی مدت فاصله داشته باشم خسته شدم ازش اصلا یکبارم بهم محبت نکرده و پشتمو نگرفته..  میخوام ی مدت ازش دور باشم..  منی که دارم اینارو مینویسم واقعا دلم شکسته.. 

نمیدونم‌چرا دلم خواست بغلت کنم باهات گریه کنم 💔

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

خوبه موافقم با تصمیمت

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چرا بچه بازی در میاری 

اتاقی که درش رو باز کنی باهاش چشم تو چشم بشی چه فایده 

میخوای شوهرت ببینتت ،به خودت اهمیت بده ،اونقدر خودتو دوست داشته باش که شوهرت متوجه تغییرت بشه ،مطمین باش بهتر میشه روابطتتون

نمیدونم‌چرا دلم خواست بغلت کنم باهات گریه کنم 💔

منم تازه کلی گریه کردم الان بااین حرفت دوباره گریم گرفت 😭😭😭😭

مامانمم خونمونه نمیتونم جلوخودمو بگیرم

عزیزم چرا بچه بازی در میاری اتاقی که درش رو باز کنی باهاش چشم تو چشم بشی چه فایده میخوای شوهرت ببینت ...

نه تا زمانی که هستش بیرون نمیام نمیخوام دیگه ببینمش دلم پره

هر تصمیمی می‌گیری بهترین جا رو برای خودت در نظر بگیر 

اینجوری که اون احساس کنه اضافست نه تو

اگه از اتاقت بری خوب اونم راحت میخوابه 

به بهانه اینکه دخترت می‌خواد کنارت بخوابه جاشو توی سالن یا اتاق دخترت بنداز 

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد.