2777
2789
عنوان

چند روز پیش فهمیدم خواستگارم خیلی اوپن مایندن

| مشاهده متن کامل بحث + 6034 بازدید | 177 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخواسنم ریسک کنم  گفتم اگه بزارم بیان و از قیافش خوشم بیاد چیکار کنم اونقوت تو سن کم ازدواج ...

دقیقا مثل منی منم هیچ خاستگاری رو قبول نمیکنم خداروشکر مامان ایناهم اهل با زور شوهر دادن و اینا نیستن کلا بهم نمیگن خودشون رد میکنن چون از اول گفتم نمیخام شوهر کنم

منم میترسم ببینمش و به دلم بشینه

دقیقا مثل منی منم هیچ خاستگاری رو قبول نمیکنم خداروشکر مامان ایناهم اهل با زور شوهر دادن و اینا نیست ...

اره اره دقیقا همه همینایی که گفتی برا منم هس😅

اره👌🏼

چند روزه تا یادم میاد که چقدر اصرار کردن و چقدر گفتم نه همش با کع دست میزنم به پیشونیم 😐

همش تو این حالتم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

دقیقا مثل منی منم هیچ خاستگاری رو قبول نمیکنم خداروشکر مامان ایناهم اهل با زور شوهر دادن و اینا نیست ...

روزگاری میرسه ک از این کارت پشیمون میشی.اونوقت دیگ پشیمونی سودی نداره

اللهم عجل لولیک الفرج
عهه همین اسمی که گفتی رو بزنم میاره؟؟ خیلی باحال به نطر میاد

نه یه کانال تلگرامی بزن توی گوگل کانال سابلیمینال مهرگان ممبر بالای 40 هزار داره بعدش جستجو کن جذب فرد دلخواه یا جذب خاستگار یکیشو دان کن روزا 1 ساعت گوش کن 

میشه واسه قبولی کنکورم یه صلوات بفرستید؟