2777
2789
عنوان

چند روز پیش فهمیدم خواستگارم خیلی اوپن مایندن

| مشاهده متن کامل بحث + 6034 بازدید | 177 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما اوپن مایند رو برا کسایی بکار میبریم که از نظر روابط با جنس مخالف خیلی راحت باشن و روابط جنسی متعد ...

اوه چه جالب

اها ولی من منظورم اپن مایند از نظر حجاب بود

اصلا اگه از اون نظرا که اول گفتی اپن مایند باشن که اصلا نمیخوااااامممم😑😶

میگم خیلی خوشگلی که اصرار می کردن؟ آخه از حرفات مشخص هست بچه و خامی. ببخشیدا من فقط دو صفحه خوندم شایدم اینطور نیست ولی خب این تحقیق رو همون دو سه بار اول می کردی!

میگم خیلی خوشگلی که اصرار می کردن؟ آخه از حرفات مشخص هست بچه و خامی. ببخشیدا من فقط دو صفحه خوندم شا ...

اره به نظر خودمم خیلی بچم🤣😂یکی دیگه از دلایل رد کردنم همین بود

خوشگل؟؟😐نه باباع

نمیدونم دقیقا بعضیا میگن نازم بعضیا میگن خوشگلم ولی به نظر خودم متوسطم

اره راس میگین واقعا انگار درست میگین فک کنم تحت تاثیر موقعیتشونم قرار گرفتم‌منظورم موقعیت اجتماعی ...

عزیزم،دنبال انسانیت باش.من خودم محجبه هستم.اما همینطور که آدم اشتباهی تو مذهبی ها زیاد دیدم.آدم اشتباهی تو روشنفکر ها بیشتر و بیشتر دیدم.برات یه بخت خوب و سفید از خدا می خوام.

بیا که مرا با تو ماجرایی هست...❤️❤️❤️
به نکته خوبی اشاره کردنیا😐😐 عه واقعا چرا شاید خوده پسره گفته اگه یه مکرد خوب بود معرفی کنین خی ...

چه ربطی داره خواستگار سنتی اونیه که بدون هیج شناختی در عرض یه هفته همه چی اوکی میشه اینا فقط میخوان شمارو بهم معرفی کنن تا خودتون اشنا بشید

والا تا اونجایی که من تو اینستا خوندم پرنس هری نوه ملکه انگلیسم با مگان همینجوری اشنا شدن یعنی دوست مگان معرفیشون کرده بود

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
پدرتون تماس بگیرند و بگه که بیاد خواستگاری تا دختر پسر بیشتر آشنا بشند ....

اوه 🤣

اگه به پدرم این خرفایی که به شماها گفتم رو بگم که پدرم ،پدرم رو در میاورد...🤣🤣🤣

بگم پشیمونم برو برشگردون؟🤦🏻‍♀️

اه رومون نمیشه☹😖 حدودا مال دو یا سه ماه پیشه اخه

خوب بگو استاد در موردتون سرچ کردم و واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم فکر نمی کردم تا این حد خانواده ی اندیشمند و فرهیخته ای باشید. البته تقصیر از من نیست تقصیر از خود شماست که تا این حد متواضع هستید

خواستی آخرشم بگو: حتما آقازاده تونم به خودتون برده😆

استادم به من گفته بود برای نوه اش یعنی الان به استادم پی ام بدیم‌بگیم بیاین؟؟؟ خیلی زشته که غرورمو ...

خب شاید پسره شمارو نخاد چ بابابزرگم داره 

پسره میدونه؟

اسی بهت برنخورها🤣😂

ی چیزی بگم