melvine مدیر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 3928 عنوان بیایین عکسمو بزارم بگین لبخندم مصنوعیه⁉️ دوستم میگه لبخندات بده | مشاهده متن کامل بحث + 984 بازدید | 75 پست صبور باشین وای فا وصلم نی نی یارم که اذیت میکنه تا عکسو تایید کنه لایکتون میکنم زود بیایین ♥️ برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست کاربری دست دوتا دوست صمیمیه ملوین و مهرسا🦋🤍. دیروز | 22:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
melvine مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 3928 دندونات رو کامپوزیت کردی ؟ نه خواهر کامپوزیت کجااا دندونام خرگوشیه💔 برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست کاربری دست دوتا دوست صمیمیه ملوین و مهرسا🦋🤍.
_کیژان_ عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 2140 قشنگی لبخندت مصنوعی نیست ادیت عکس مصنوعی دقیقا منم خواستم بگم ادیتی که استفاده کردی خیلی مصنوعی و زیاد جالب نیست
melvine مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 3928 از نظر من خیلی قشنگ بودی خندتم مصنوعی نبود قربونت برم عزیزم ممنونم حس میکنم بخاطر فرم خرگوشی دندونام اینجور بنطر میرسه نه؟؟ برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست کاربری دست دوتا دوست صمیمیه ملوین و مهرسا🦋🤍.
melvine مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 3928 چقدر زیبا... قربونت برم زیبایی از خودته ♥️ برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست کاربری دست دوتا دوست صمیمیه ملوین و مهرسا🦋🤍.
melvine مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 3928 خیلیم عالی و ناز قربونت ممنونم 😘♥️ برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست کاربری دست دوتا دوست صمیمیه ملوین و مهرسا🦋🤍.
ته_دیگ_زعفرونی_ عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 355 دقیقا منم خواستم بگم ادیتی که استفاده کردی خیلی مصنوعی و زیاد جالب نیست اره یجوریه انگار اومده با این برنامه ها عکس رو واضح کنه یا پوستشو صاف تر کنه خیلی زیاده روی کرده تو ادیت
melvine مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 3928 منم حس نکردم مصنوعی باشه نوع لب و دهنتون باعث شده اونجوری دیده بشه مثل رز رضوی خوشگلی گلم خودم حس میکنم بخاطر فرم خرگوشی دندونامه نه؟؟کاش هزینشو داشتم میتراشیدم کوتاه ترشون میکردم ممنونم عزیزم 😘♥️ برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست کاربری دست دوتا دوست صمیمیه ملوین و مهرسا🦋🤍.
melvine مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 3928 خیلی هم قشنگه قربونت برم 🥲🥲دندونام بزرگه اعتماد بنفسمو گرفته اشبم دوستم اینجوری گفت دیگه مطمئن شدم بقیه هم همین نظرو دارن برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست کاربری دست دوتا دوست صمیمیه ملوین و مهرسا🦋🤍.
melvine مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 3928 قشنگی لبخندت مصنوعی نیست ادیت عکس مصنوعی ممنونم عزیزم ♥️ برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست کاربری دست دوتا دوست صمیمیه ملوین و مهرسا🦋🤍.
آبشار۶۶ عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 2069 خودم حس میکنم بخاطر فرم خرگوشی دندونامه نه؟؟کاش هزینشو داشتم میتراشیدم کوتاه ترشون میکردم ممنونم عزی ... نه عزیزم اصلا مشکل حساب نمیشه اتفاقا یجور خاص بودنه رو صورتت دست نبر خوشگلی عزیزم بدل میشینه قیافت
melvine مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 3928 خیلی نازی. ولی موقع خندیدنت چشمات نمیخنده و شاید به همین خاطره که میگن مصنوعی بنظر میاد عه یعنی از اون لحاظ گفته؟ خب چیکار کنم عاخه مدل خندم همینه 🥲😂 برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست کاربری دست دوتا دوست صمیمیه ملوین و مهرسا🦋🤍.
bekhodammarbote عضویت: 1400/05/29 تعداد پست: 500 قربونت برم 🥲🥲دندونام بزرگه اعتماد بنفسمو گرفته اشبم دوستم اینجوری گفت دیگه مطمئن شدم بقیه هم همین ... من جز زیبایی چیزی ندیدم واقعا زیبا هستی 🤩🤩🤩
melvine مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 3928 بیراه هم نگفته ولی با فی لتر نمیشه نظر قطعی داد عجب برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست کاربری دست دوتا دوست صمیمیه ملوین و مهرسا🦋🤍.