2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون بد غذاست😤

286 بازدید | 24 پست

خستم کرده فقط یه سری مواد غذایی دوست داره از بقیه چیزا ایراد میگیره

امروز حسابی باهم دعوا کردیم

منتظرتم دخترم...زود بیا تو دل مامانی🥰میدونم به زودی میای

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مممممن.😭غذا کم آوردم دیگه... اصلا برنج نمیخوره. ماش پلو عدس پلو و... لپه هم دوست نداره برا همین قیمه و کوفته هم نمیخوره. غذا ترش یا غذا شیرینم دوست نداره.

۲ نفر از این کاربری استفاده میکنن

شوهر من فقط  سوپ و آش و کباب دوست داره حالم دیگه بهم میخوره از آشپزی ، هرچی میپزم ایراد میگیره 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

مممممن.😭غذا کم آوردم دیگه... اصلا برنج نمیخوره. ماش پلو عدس پلو و... لپه هم دوست نداره برا همین قیم ...

خیلی ستمه😔امروز کلی باهاش دعوا کردم اخرم قهر کردم

دیوونه شدم

نه شامی میخوره نه غذای ابکی مثل سوپ و اش و عدسی،هر برنجیم باید گوشت و مرغ باهاش باشه

حالا میدونین مشکل من چیه واسه من ناز میکنه نمیخوره همون غذارو خ نه باباش دو لپی میخوره 

همین مادرشوهرم اینجوری بارش اورده.هرچی میگه اون میگه چشم

ما میریم فقط غذاهای مورد علاقشو میپزه اینم وقتی اونجاییم انگار تو بهشته

من حرص میخورم

شوهر من فقط  سوپ و آش و کباب دوست داره حالم دیگه بهم میخوره از آشپزی ، هرچی میپزم ایراد میگیره& ...

اخ گفتی.باور کن استرس میگیرم میخوام یه چی درست کنم