2777
2789
عنوان

خوش به حال جاریم بخدا خیلی در لحظه هست داشت برای شب یلدا اماده می شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2525 بازدید | 111 پست

چه عجیب آخه سنش به این چیزا نمیخوره

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونوقت من با ۱۸ سال سن از زندگی نا امیدم از الان افسردگی گرفتم فک کنم

حالا این این مدلیه میره خونه با این ناخنها ذوق میکنه و اهنگ شاد میگذاره میرقصه....بعضی وقتا بچه هاش بهش میخندن.اینو دیدم که میگما..دخترش میگه مامان 20 سالته مگه سنت رو جدی بگیر....اینم میگه برو بابا اره جوونمم عشقم میکشه ..

به منم یاد بده چیکارش کنم ، آخه رو منم تاثیر میزارهدفعه پیش خواستم براش کتاب بخرم نفهمیدم چی بگیرم ذ ...

بهش بگو زندگی کوتاهه واسه دل خودت زندگی کن بگرد بپوش میکاپ کن به پوستت برس برو بیرون..فردا کسی نمیاد بهت جایزه بده ،کشی جواب حسرتاتون هم نمیده،برای کتابم اول عاشق خودت باش خوبه

(زندگیم بارها بدون دلیل و منطق قضاوت شده امیدوارم تو از اون آدما نباشی...)با اینکه زندگی کوتاه ولی بلند مدت ترین چیزیه که در اختیارمان قرار گرفته ، پس درست ازش استفاده کنیم 🌿✨//حس ششمم در اکثر مواقع درسته پس اگه سوالی داشتین در خدمتم //هر ماه میتونم سر بزنم فقط/////درخاست ممنوع حتی برای خانومای گل⁦;⁠-⁠)⁩ممنون میشم تاپیکارو الکی نترکونین دو سال کاربر خاموش و ۳ ساله عضوم⁦(⁠ ⁠◜⁠‿⁠◝⁠ ⁠)⁠♡⁩علاقه ای بسیار زیادی به اموجی ها دارم..عاشق طبیعتم و تو روبیکا بلاگرم و تو یوتیوب بازنشر کننده...دانشجو معلمم ...🦋🦋و در رابطه⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁠❤⁩

چجوری میشه از این افکار و نگرانیای بیجا دور شیم؟ من نگران بچه نداشتمم حس میکنم اصلا از داشتن همچین م ...

اگه بلد بودم اول رو خودم کار میکردم 🤣🤣

انگار اینحوری تربیت شدم رفته تو ناخودآگاهم نمیتونم تغییر بدم

حتی با آدمایی که تو لحظه زندگی میکردن گشتم ولی روم تاثیر نذاشت

اگه بدونین چه سفره یلدایی و چه سفره هفت سینی میچینه انگار تو تالاره...هر روز ازش عکس میندازه تو گالریش ...خیلی شاده

همسرم هم میگه وا این زیادی خوشه ما زیادی ناخوشیم؟ یه چیزی این وسط درست نیست خلاصه خخخخخخخخخخخ

اگه بلد بودم اول رو خودم کار میکردم 🤣🤣انگار اینحوری تربیت شدم رفته تو ناخودآگاهم نمیتونم تغییر بدم ...

منم حس میکنم تاحد زیادی به ژنتیک برمیگرده چون من مامانمم همینجوریه خودمم بااینکه خیلی جاها تمرین میکنم یاداوری میکنم به خودم که این فکراشتباهه ولی اصلا نمیتونم غلبه کنم بهش میگم خب بچمم مثل خودم میشه ...

حالا این این مدلیه میره خونه با این ناخنها ذوق میکنه و اهنگ شاد میگذاره میرقصه....بعضی وقتا بچه هاش ...

جاری منم اینجوریه

۳ تا بچه داره ۹ و ۵ و ۱ سال هم دانشجو هست هم شاغل هم بچه مدرسه ای داره و نوزاد ولی اینقدر به خودش میرسه هروقت میاد یک تیپ یک آرایش اصلا نمیدونم چرا اینقدر وایب خوب میده اینقدر خوب حرف میزنه همه جذبش میشن همه چی میدونه و هرکی هم بخواد بهش حرفی بزنه جوابش و میده

اونوقت من با این سن یکسره بی حال و افسرده ام تو حرف زدن همش توپوق میزنم اصلا هییییی چی بگم

بهش بگو زندگی کوتاهه واسه دل خودت زندگی کن بگرد بپوش میکاپ کن به پوستت برس برو بیرون..فردا کسی نمیاد ...

اینا رو میگم

ولی ذهنیتش کد شده رو بدبختی

انگار هرچی بدبخت تر آدم خوب تر

ولی کتابو سعی میکنم جور کنم

منم خیلی مشکل و بالاپایین دارم ولی یکیم مث جاریت😅

۪ۧمِۭۚٚیٌٍِۚخٍٖۚۢوۣ۠ٛا۪ٝۧمۭۣٖۚٛۨتِۖ...ولی،نازکنی کنسلی...باهمه بخندی کنسلی...وقت نزاری کنسلی...سرد باشی کنسلی...دیرسین کنی کنسلی...اولویتت نباشم کنسلی...🧸🤌

منم حس میکنم تاحد زیادی به ژنتیک برمیگرده چون من مامانمم همینجوریه خودمم بااینکه خیلی جاها تمرین میک ...

ما انگار یه اضطراب قبل حادثه همیشه داریم و یه افسردگی درونی

حالا این جاریم هم تو نوجوونی مادرشو از دست داده هم خواهر 20 سالشو

منم حس میکنم تاحد زیادی به ژنتیک برمیگرده چون من مامانمم همینجوریه خودمم بااینکه خیلی جاها تمرین میک ...

اصلأ به زبون نیار مامان من خیلی به زبون میآورد منم که بچه بودم سریع میرفت تو مغزم ملکه ذهنم میشد

حتی اگه منفی فکرکردی مثبت حرف بزن

چرا؟؟

سنش زیاده آخه دور اطراف خودم ندیدم خانوم این سنی ناخون بذاره

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺