آبغوره مدیر عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 6898 عنوان شوهرهای کدوماتون تنها رفت خونه مادرش و چرا | مشاهده متن کامل بحث + 2038 بازدید | 127 پست یا کدومهاتون شوهرهاتون کلا نمیره؟ 1404/09/20 | 19:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زننمد عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 3622 میکنم ولی یه اعصاب خردی دیگه هم بابت این میکشم. قبول نمیکنن. اصلا زورشون میاد من بتونم از خودم دفاع ... متاسفانه فرهنگ قدیمی و اشتباه هنوز رواج داره حالا همسر من برعکسه و خانوادمم دهن هرکیو جربدم یا موافقن یا اگه مخالفن چیزی جرات ندارن بگن سگ میشم زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم
زننمد عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 3622 شوهر من هنو نرفته چون کلا رابطه نداریم زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم
آبغوره مدیر استارتر عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 6898 متاسفانه فرهنگ قدیمی و اشتباه هنوز رواج داره حالا همسر من برعکسه و خانوادمم دهن هرکیو جربدم یا موافق ... منم باید همین کارو کنم. اگر اومدن اعتراض کنن یه کاری کنم جرات نکنن اعتراض کنن که دست از سرم بردارن.
آبغوره مدیر استارتر عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 6898 شوهر من هنو نرفته چون کلا رابطه نداریم وای چقدر راحتی از دستشون.خدا کنه شوهر منم اون روشونو بشناسه خودش ولشون کنه.
زننمد عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 3622 منم باید همین کارو کنم. اگر اومدن اعتراض کنن یه کاری کنم جرات نکنن اعتراض کنن که دست از سرم بردارن. اره دیوونه باری دربیار داد بزن زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم
زننمد عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 3622 وای چقدر راحتی از دستشون.خدا کنه شوهر منم اون روشونو بشناسه خودش ولشون کنه. اره شرشون کمه حالا فک من آی میسوزن ها من جوری زدمشون ک اونا منو زدن زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم
آبغوره مدیر استارتر عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 6898 اره شرشون کمه حالا فک من آی میسوزن ها من جوری زدمشون ک اونا منو زدن شوهر درست باشه همه چی درست میشه. من شوهرم درست نیست.
زننمد عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 3622 شوهر درست باشه همه چی درست میشه. من شوهرم درست نیست. موافقم زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم