2777
2789
عنوان

بارداری

61 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها من تقریبا میشه گفت یه هفته از پریودیم گذشته و پریود نشدم جلوگیری هم اصلا نمیکنم یکم به خودم شک داشتم چون هیچ علائم پریودی رو نداشتم همیشه دوسه روز قبل از اینکه پریود بشم کمر درد و دل درد داشتم این سری نداشتم و من یکی دو شب پیش جگر گوسفند کبابکردیم خوردم امروز ظهرم شوهرم گفت کباب کنیم باز کباب کردیم خوردم خونمون پله داره رفتم از طبقه پایین منقل به اون سنگینی رو از پله ها اوردم بالا الان زدم داخل اینترنت میگه توی سه ماه اول بارداری درحد 50 گرم اونم ماهی یبار باید جگر خورد من زیاد خوردم حس میکنم حامله بودم سقط شده الان معذرت میخام یکم خون شده روی شورتم یکمم دل درد دارم نوار بهداشتی انداختم ولی در حد یه قطره خون قهوه ای کمرنگ روشه کسی تجربه ای داره بگه

نباید میخوردی دیگه،فوری برو دکتر،قبلش بی بی چک بزن

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی به حق فاطمه زهرا اگه. حامله ای برات بمونه. بعضا شنیدم لکه بینی داشتن تو بارداری

فداتشم عزیز دلم خیلی دوس دارم صاحب بچه باشم یک ساله جلوگیری نمیکنم و هیچ خبری نیست منمشکلی ندارم همسرمم نمیاد بریم آزمایش بده راضی نمیشه 🥺

بی بی چک زدم قسمت T یه خط افتاد بعد از چند دقیقه پخش شد

خون چه رنگی بود؟

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..