2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون بد غذاست😤

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 24 پست
خیلی ستمه😔امروز کلی باهاش دعوا کردم اخرم قهر کردم دیوونه شدم نه شامی میخوره نه غذای ابکی مثل سوپ ...

واسه منم از غذای آبکی متنفره  بادمجون دوست نداره عاشق سیب زمینی ولی خورشت و نمیخوره باقالی پلو بدون شوید سالاد آبغوره نمیخوره سالاد حتما باید فصل باسس مایونز باشه ریز خورد کنم با سس قاطی کنم نمیخوره پای هر غذا باید گوجه باشه یه غذا باب میلش نباشه تا یک هفته هر بلایی سرش بیاد مقصر منم چون اون غذا رو درست کردم 

😍 خدایا هزار بار شکرت 😍                  
خیلی ستمه😔امروز کلی باهاش دعوا کردم اخرم قهر کردم دیوونه شدم نه شامی میخوره نه غذای ابکی مثل سوپ ...

قشنگ درکت میکنم ولی چاره ندارم نهایت میگه گرسنه نیستم و میخابه. غذاهایی ک درست کردم میمونه رو دستم. بخدا عدسی و آش اصلا لب نمیزنه.😞🥴😔

۲ نفر از این کاربری استفاده میکنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه منم از غذای آبکی متنفره  بادمجون دوست نداره عاشق سیب زمینی ولی خورشت و نمیخوره باقالی پلو ...

میفهممت.نمیدونم دل به دلش بدم یا لج کنم

منتظرتم دخترم...زود بیا تو دل مامانی🥰میدونم به زودی میای
همین مادرشوهرم اینجوری بارش اورده.هرچی میگه اون میگه چشم ما میریم فقط غذاهای مورد علاقشو میپزه اینم ...

ایی منممم 😬😬😬😬😬 اگه دوست نداره چرا خونه باباش میخوره اخههه

😍 خدایا هزار بار شکرت 😍                  
فقط ابگوشت و مرغ و ماهی و بادمجون میخوره ک با این اوضاع اقتصادی باید گوشتا خودمو بکنم براش هرشب درست ...

والا😅با این وضع قیمتا هی باید مرغ بپزم

بهش میگم اخر از دست تو انقدر مرغ میخوریم تخم میزارم من

لج کنی بدتر میشه هی میره خونه مامانش اونجا هم مامانش بر علیه تو پرش میکنه 

درسته😬اما من نمیتونم اروم باشم زهرم میریزم بالاخره

اخ گفتی.باور کن استرس میگیرم میخوام یه چی درست کنم

منم😵

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️