2777
2789
استرس اونجوری ندارم ولی خب تو فکرش هستم هی. بعد از ۵ ماه قرص خوردنم فکر کردم اسپرم شوهرم مشکلی نداره ...

خب تو همین فکرش بودن ، گریه کردن به خاطر پریودی ، همین یعنی استرس که مانع بارداری میشه...

همسرت باید بازم آزمایش بده که مطمئن باشین همه‌چی اوکیِ ..‌.اگه یک سال بیشتر شه معمولا بعضیا عکس رنگی هم میگیرن

دوتا 💙پسرام💙 تموم دنیام💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس اونجوری ندارم ولی خب تو فکرش هستم هی. بعد از ۵ ماه قرص خوردنم فکر کردم اسپرم شوهرم مشکلی نداره ...

عزیزم ناامید نشو خیلیا باهمون بار اول نمیشه خب من خودمم بعد ۱۰ ماه باردار شدم اونم دقیقا تو ماهی ک دکتر ناامیدم کرده بود منم بیخیال بودم 

عزیزم ناامید نشو خیلیا باهمون بار اول نمیشه خب من خودمم بعد ۱۰ ماه باردار شدم اونم دقیقا تو ماهی ک د ...

این ماه دومه. آخه خودمم یکم تنبلی تخمدان دارم. هرماه قرص میخورم که فولی به ۲۱ میرسه.کلی ذوق میکنم فولی خودم خوبه ولی باردارم نمیشم.هر ماه باید سونو برم و قرص بخورم و...

با خودم میگم خوبه یکی دوماه اصلا دکتر نرم همینجوری اقدام کنم؟؟

عزیزم ناامید نشو خیلیا باهمون بار اول نمیشه خب من خودمم بعد ۱۰ ماه باردار شدم اونم دقیقا تو ماهی ک د ...

دکتر بهتون چی میگفت که میگی ناامیدم کرده بود؟

منم پارسال وقتی باردار شدم که دکتر نرفتم و فکرشم نمیکردم باردار باشم. حیف که برام نموند

دلیلش همسرتونه ماهم اینجوری بودیم اخرش دیدم همسرم مشکل داره بعدچندسال اینوفهمیدم

۵ ماهم قرص خورد چرا خوب نمیشه پس. چیکار کردین شما که خوب شد شوهرتون؟؟

این ماه دومه. آخه خودمم یکم تنبلی تخمدان دارم. هرماه قرص میخورم که فولی به ۲۱ میرسه.کلی ذوق میکنم فو ...

اره یکم از این استرس های دکتر دور باش..منم خودم سونو دادم فولی ۲۱ داشتم همسرمم ازمایش داد دکتر خیلی خیلی ناامیدم کرد از طرف همسرم گفت بخاطر اون تاالان نشده براش کلی قرص نوشت دقیقا همون ماه بار دارشدم چون دیگه فک میکردم نمیشه مثل ماهای دیگه استرس نداشتم همش نمیگفتم این ماه میشه یا نمیشه 

خب تو همین فکرش بودن ، گریه کردن به خاطر پریودی ، همین یعنی استرس که مانع بارداری میشه... همسرت بای ...

چیکار کنم دست خودم نیست. خیلی سعی میکنم ولی همه فکرم متمرکز شده رو بچه!

دکتر بهتون چی میگفت که میگی ناامیدم کرده بود؟ منم پارسال وقتی باردار شدم که دکتر نرفتم و فکرشم نمیک ...

میگفت اسپرم همسرت خیلی خیلی ضعیفه ما زیر چند میلیون اصن ب حساب نمیاریم که مال همسر تو اصن به یک میلیونم خیلی مونده برسه 

اره یکم از این استرس های دکتر دور باش..منم خودم سونو دادم فولی ۲۱ داشتم همسرمم ازمایش داد دکتر خیلی ...

فقط میترسم دکتر نرم چون یکم تنبلی دارم اندازه فولی خوب نباشه. برا همین هی میرم دکتر. ولی احتمالا ماه بعدی نمیرم. اینقدر خسته شدم از دکتر که نگووو

اره یکم از این استرس های دکتر دور باش..منم خودم سونو دادم فولی ۲۱ داشتم همسرمم ازمایش داد دکتر خیلی ...

بارداری شما دعات گیراست. واسه من از ته دلت دعا کن خدا یه بچه خوب و سالم بهم زود بده. ان شاءالله شمام بارداری و زایمان راحت و خوبی داشته باشی 

فقط میترسم دکتر نرم چون یکم تنبلی دارم اندازه فولی خوب نباشه. برا همین هی میرم دکتر. ولی احتمالا ماه ...

پس بهتره بری ک این استرسم نداشته باشی نکنه دکتر نرفتم فولی خوب نداشتم یکم از فکرش بیا بیرون مطمئن باش به وقتش هروقت خدا خواست مامان میشی عزیزم 

بارداری شما دعات گیراست. واسه من از ته دلت دعا کن خدا یه بچه خوب و سالم بهم زود بده. ان شاءالله شمام ...

انشاالله عزیزم حتما دعات میکنم انشالله همه منتظرا هرچی زودتر دامنشون سبز شه...شمام دعا کن نی نی سلامت بیاد پیشمون