2777
2789
انشاالله عزیزم حتما دعات میکنم انشالله همه منتظرا هرچی زودتر دامنشون سبز شه...شمام دعا کن نی نی سلام ...

ان شاءالله یه نی نی سالم و تپل به دنیا میاری سال دیگه این موقع صدای خنده ش تو خونتون میپیچه😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره یه روز در میون همش اقدام داشتیم ولی متاسفانه نشده هنوز

ناشتا از روز چهار پری تا روز ۱۴ پری ، هر روز صبح یه قاشق عسل و سیاه دونه بخور ، چای با دارچین بخور ، سردیجات نخور ، اینا خودش محرک هست ایشالله که بزودی مامان میشی 

دلیلش همسرتونه ماهم اینجوری بودیم اخرش دیدم همسرم مشکل داره بعدچندسال اینوفهمیدم

اگه بهم بگین چیکار کنم برا اسپرم شوهرم ممنونت میشم. چیا بگیرم براش بخوره غیر از این قرصا که دکترا میدن بهش؟؟

ناشتا از روز چهار پری تا روز ۱۴ پری ، هر روز صبح یه قاشق عسل و سیاه دونه بخور ، چای با دارچین بخور ، ...

باشه عزیزم مرسی تز راهنماییت. به شوهرم چی بدم بخوره برا اسپرمش؟؟

اگه بهم بگین چیکار کنم برا اسپرم شوهرم ممنونت میشم. چیا بگیرم براش بخوره غیر از این قرصا که دکترا می ...

من رفتم عطاری مشکل شوهرموگفتم سه چهارتا چیزو اسیاب کرد داد گفت قاطی کنین صبحوشب باعسل بخوره بعد سه الی چهار ماه نتیجه میگیرین منماه سوم باردارشدم بعد پنج سال شوهرم گف من داروشیمیایی نمیخورم هیچوقت مجبورشدم برم عطاری ولی عالی بودواقعا متخصص به ازمایشای شوهرم گف هیچوقت طبیعی بچه دارنمیشه شوهرت

خدایاشکرت ،99/11/29بی بی چکم مثبت شد،5ونیم صبح،99/11/30ازمایشم منفی شدش،99/12/2رفتم سونو ساک بارداری دیده شد،
من رفتم عطاری مشکل شوهرموگفتم سه چهارتا چیزو اسیاب کرد داد گفت قاطی کنین صبحوشب باعسل بخوره بعد سه ا ...

خوبه منم برم عطاری پس. شوهر من دارو شیمیایی ام خورد dfiهم اومد پایین ولی باردار نشدم این دوماه

من رفتم عطاری مشکل شوهرموگفتم سه چهارتا چیزو اسیاب کرد داد گفت قاطی کنین صبحوشب باعسل بخوره بعد سه ا ...

اوه ۵ سال چقدرم زیاده. من از سقطم حساب کنی حدود یه ساله و خسته شدم! تو این ۵ سال درمان و اینا نمیکردین؟

خوبه منم برم عطاری پس. شوهر من دارو شیمیایی ام خورد dfiهم اومد پایین ولی باردار نشدم این دوماه

اره به نظرم برو ازمایشاشم ببرنگاه کنه ایشالاکه زودی زود نی نی بیاد توی دلت

خدایاشکرت ،99/11/29بی بی چکم مثبت شد،5ونیم صبح،99/11/30ازمایشم منفی شدش،99/12/2رفتم سونو ساک بارداری دیده شد،
اوه ۵ سال چقدرم زیاده. من از سقطم حساب کنی حدود یه ساله و خسته شدم! تو این ۵ سال درمان و اینا نمیکرد ...

سه سال اول بیخیال بودم چون سنمم کم بود ولی دوسال دکتررفتم کلی قرصوداروداد تااینکه من باردارنشدم گفتم دکتربراشوهرم ازمایش بنویسه که نوشت دیدم بله خیلی افتضاح هستش وضعیتش

اره به نظرم برو ازمایشاشم ببرنگاه کنه ایشالاکه زودی زود نی نی بیاد توی دلت

برام دعا کن زود باردار بشم نی نی داری دعات مستجاب میشه زود. ان شاءالله نی نی سالم و خوبی به دنیا بیاری شمام. خیلی خوشحالم برات😍

برام دعا کن زود باردار بشم نی نی داری دعات مستجاب میشه زود. ان شاءالله نی نی سالم و خوبی به دنیا بیا ...

مرسی عزیزم خاله جونش ایشالا به زودی زود توام نی نیت بیاد توی دلت هم من هم نی نی کوچولو دعامیکنیم برات که مامان شی الهی امین برات صلوات میفرستم