2777
2789
عنوان

اونایی که توی عقد حامله شدن بیاین

1406 بازدید | 91 پست

بچه ها من سه ماه بعد عروسیم حامله شدم و چند روز قبل سالگرد ازدواجم بچم بدنیا اومد

از همون وقتی که همه فهمیدن حامله ام من حرف شنیدم تا همین الان ک بچم سه سالشه

انقدر همه گفتن هول بودی و جلوگیری بلد نبودی و بی کلاس بازی در آوردی و ..... هزاران طعنه و کنایه ی دیگه که از آشنا و غریبه شنیدم و هنوزم میگن

میخواستم ببینم با شما چ رفتاری داشتن بقیه وقتی توی عقد حامله شدین؟

و من برای زندگی تورا بهانه میکنم....

غلط کرد هرکی گفت

زندگی شما ب خودتون مربوطه نه بیشعورای اطرافتون

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امضاتون عالیه

😉🧡

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

عزیزم💕😍من باردار نبودم وگرنه میشدم هم میگفتم نامشروع نبوده که از عشقم همسرم بوده...

به کسی چ ربطی داره بگو نون وآبشو شما دادین...

یاشما سر زایمان اذیت شدین که الان حرف های مفت میزنید والا

خدایادلم یه خونه بزرگ 🏠میخواد😖که وسایلای خوشگلمو توش بچینم بچه هام از داشتن اتاق هاشون شاد باشن.وبا سلامتی وخوشی بریم توش..این خونهدای ک هستیم 1اتاق داره ک هم انباریه هم اتاق خواب.. برای خونه دار شدنمون صلوات بگید هر کی برام صلوات گفت لایک کنه برا حاجتش سوره قدرمیخونم

ول کن بابا

دوست م چند ساله دنبال دوا و درمونه واسه بارداری همش میگه کاشکی سال اول حامله شده بودم

خدارو شکر کن واسه بچه ت

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

ای بابا خواهر باحرف مردم اگه باشه باید کلا زندگیت جمع کنی بری اصلاتواین دنیاهم نباشی ولش یکی ازاشناهای ما ماه اول بعدعروسیش حامله شد یکی دونفر بهش گفتن چقدعجله داشتی گفت خرجی رو مگ شمامیدید ک نگران هستید دیگ همه رو نشوند سرجاش

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚