2777
2789
عنوان

خودمو باختم

346 بازدید | 9 پست

مثل یه آدم شکست خورده خودمو باختم

مقایسه گرام و مدام به خودم ایراد می گیرم

به انتخاب هام به الانم حتی مادریم و روش زندگیم

حسرت گذشته و موقعیت های از دست رفته رو زیاد میخورم

چکار کنم

خسته شدم از خودم

خدایا تنهامون نزار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۷

اوووووووووفقط ۳۷ سالته اینطوری خودتو باختیی

هر ادم حداقل ۷۰سال عمر میکنه ۴۰ _۵۰سال باقی عمرتممیخوای حسرت گذشته بخوری؟؟دور از جون دیونه ای دختر؟ادم اصن تا۱۵.۱۶سالگیش تو هپروته هیچی یادش نیست.

حسرت نخور کلی وقت و فرصت داری هرکاری دلت میخواد بکن و حداقل واسش تلاش کن این حسا گذریه منم گاهی اینجور میشم

خودتو با چی مقایسه میکنی اخه؟؟خیلیا دارایی تورو ندارن حسرت مادرشدن دارن حسرت یه جفت چشم سالم و...خداروشکر سالمی سلامتی تلاشتم بکن و بدون تو این دنیااا به این بزرگی فقط یکی فقط یکی از تو هست هیچ ورژن دیگه ایم نداره.خوشبخای تو شادیای کوچیکه حتی قدرت خرید یه بستنی حس خوشحالی بهانه نمیخواد فقط کافیه ببینیش

مثل حسرتایی ریز و درشتی که واسه خودت ساختی یه جای کوچیکم بده حسای مثبت

کافیه چند روز واسه و بابت هرکار کوچیکی دنبال بهانه باشی واسه شکر گزاری بابتش میفهمی چه چیزای زیادی داری تو زندگیت

اوووووووووفقط ۳۷ سالته اینطوری خودتو باختیی هر ادم حداقل ۷۰سال عمر میکنه ۴۰ _۵۰سال باقی عمرتممیخوای ...

وقتی انرژیم فروکش کرده

وقتی می بینم کلی اولویت مهم دیگه غیر از من هست که باید براش هزینه کنم و دیگه چیزی برا من نیست واقعا دشارژه میشم.

مامان ۳ تا بچه ام خدا رو شکر از آب و گل دراومدن و شوهرمم مرد بدی نیست اما انگار دوقی در من نیست

خدایا تنهامون نزار
وقتی انرژیم فروکش کرده وقتی می بینم کلی اولویت مهم دیگه غیر از من هست که باید براش هزینه کنم و دیگه ...

تو مامان و اولویت سه تا هدیه خدایی خودت نعمت از این بالاتر؟ خار چشم تو بره تاثیر مستقیم توی زندگی و میزان شادیشون تو زندگی داره.چرا اولویت نیستی عزیزدلم؟خودتو فراموش نکن و دوست داشته باش واسه هرکسی مادرش بهترینه پس از نظر خودتم بهترین باش مادر بودن فقط از خودگذشتگی و ته مونده غذا بچه خوردن نیست.واسه خودتم زمان بزار وقتی هزینه هانمیرسه خودتم دست به کارشو یه هنر یادبگیر یا یکاری بکن هرچی دل خودتو شاد میکنه براش تلاش کن مثل کار خونگی