2777
2789
عنوان

اخرش با شوهرم دعوام شد

723 بازدید | 52 پست

اخه تو روخدا این مردا چرا اینجورین

پسرمو از شیر گرفتم از دیروز همش گریه میکنه شب نزاشته بخوابه قبول

ولی منم ادمم منم از اون حالم بدتره چشام میسوزن از بی خوابی

سینهام مثل سنگ شدن 

مثلا چن ماهه همش بهش میگم فلان موقع میگیرم

باهم دعوا نکنی غر نزنی

دو روز بخاطر منو بچش نمیتونه تحمل کنه

در حالت عادی خواهرم حق نداره بیاد بخاطر یه سری مشکلات وقتیم گیر میکنیم

همش داد و بیداد ک چرا خواهرت نمیاد پیشت

مردو چه به این کارا هیچ کجا ندیدم مرد برا از شیر گرفتن کمک کنه بخدا دیوونم کرده خودم کم ناراحتم کلی داد و بیداد کرد و رفت

سلام👋 این روزا حال روحی خوبی ندارم میشه یه صلوات برام بفرستین?🙏ضمنا هرکیو میبینم دعا میخواد یا صلوات همیشه فرستادم🌹دوستتون دارم❤

ن خواهر مردا همشون همینن شوهر منم زودی تا طاقی ب طوقی میخوره میگه چرا خواهرت نمیاد چرا مامانت نمیاد پیشت😒

خدایا خودتم شاهد بودی که چقد سختی کشیدیم و چقد دلمون شکست و همچنان دل میشکونن.. به هر سازی ک این روزگار زد رقصیدیم...خدایا بند دلمو محکم کن انقد محکم که هیچ وقت پاره نشه🥺به ما صبر و توان و تحمل بده تا از امتحان تو سربلند بیرون بیایم🙏(از خیلیییی از آدما گله دارم همشونو روز قیامت تسویه میکنم) اگه ی صلوات ب نیت رز من بخونین ی دنیا ممنونتون میشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب این فک کن اکثثثثر مردا همینجورن دیوانن اسم شریک زندگیو بخوبی درک نکردن

توهمه چی باید شریک بود و باهم حل و اوکی کرد..

قرار نیست یکی زاییده باید همه دردسراشم برااون باشه

ول کن ادم نمیشن

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه خوشبختیــم بفرست‌،،شاید همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم💜

ای بابا 

چی بگم گلم 

صبرتون را زیاد کنید و سعی کنید مستقل بشید که این رفتارهای همسرتون براتون ناراحت کننده نباشن 

همسرم کاااااااش میتونستم فدات بشم، همسرم ضربان قلبمه نباشه هلاکم...

باید تا دو یا سه شب وقتی پسرت خواب عمیق رفت سینتو دهنش میذاشتی هم اون بهونش میخوابید و سیر میشد هم تو درد نمیکشیدی در ضمن بدترین کار این بوده که یهویی طفلی رو از شیر گرفتی شیر گرفتن باید یه پروسه دو سه ماهه باشه نه یکشبه

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
میگفتی مگه بچه رو واسه خواهرم ساختی که حالا انتظار داری

خیلی مسخرس

بخدا حالت عادیه جلوش نمیتونم با خواهرم ح بزنم بس ک چش غره میره

تو این مواقعم همش میگه حالا ببین خواهرت اومد😓

سلام👋 این روزا حال روحی خوبی ندارم میشه یه صلوات برام بفرستین?🙏ضمنا هرکیو میبینم دعا میخواد یا صلوات همیشه فرستادم🌹دوستتون دارم❤

منم سر از پوشک گرفتن پسرم شوهرم مدام غر میزد گفتم بچه رو بدتر عصبی می‌کنی برو خونه مادرت خستم کردی دو روز که تعطیل بود رفت خونه مادرش 

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...

امان از این مردا..چرا انقدر مزخرفن اینااا ..میفهمم حال تو.. بهرخدا همه همینجور درگیریم..غصه نخور محلش نزار فقط تو

خوشا به بخت بلندم که تو در کنار منی....تو هم قرار منی هم تو بیقرار منی...