الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فایده ای داشت برات پسر من خیلی نمیتریه فقط از تاریکی وتنهایی این چیزا این روش خوبه به نظرت
بدنیست این روش ولی مشکل دخترمن فراتر از این چیراست من با یه صدای سگ دوباره لکنتش میره روی ۷با یه داد یا با یه صدای ماشین یا یه چیز کوچیک کلا ترسو استرسیه نابودخودش ومن کرده
خدایا تو بچین..تو بچینی قشنگ تره🌺خدایا مثل همیشه اینبارم بهم ثابت کن به مو میرسه ولی پاره نمیشه خدایا سپردم به خودت ...عاشق خدام... خدا گفت: چرا غمگینی و ناراحتی؟حتی اگرطناب طاقتت به باریک ترین نقطه هم رسید؛ نترس! من هستم..خدا جونم روسیاهم ولی خدایی کن برامون❤️
چقدر زیاد...منظورت از لکنت میشع برامتوضیحبدی چیه
الانبچه من حرف سین رو مثلا نوکزبونش میگیره...
خدایا تو بچین..تو بچینی قشنگ تره🌺خدایا مثل همیشه اینبارم بهم ثابت کن به مو میرسه ولی پاره نمیشه خدایا سپردم به خودت ...عاشق خدام... خدا گفت: چرا غمگینی و ناراحتی؟حتی اگرطناب طاقتت به باریک ترین نقطه هم رسید؛ نترس! من هستم..خدا جونم روسیاهم ولی خدایی کن برامون❤️