2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فایده ای داشت برات پسر من خیلی نمیتریه فقط از تاریکی وتنهایی این چیزا این روش خوبه به نظرت 

بدنیست این روش ولی مشکل دخترمن فراتر از این چیراست من با یه صدای سگ دوباره لکنتش میره روی ۷با یه داد یا با یه صدای ماشین یا یه چیز کوچیک کلا ترسو استرسیه نابودخودش ومن کرده

خدایا ممنونم

هزینه گفتار درمانی هر جلسه چقدر میشه

خدایا تو بچین..تو بچینی قشنگ تره🌺خدایا مثل همیشه اینبارم بهم ثابت کن به مو میرسه ولی پاره نمیشه           خدایا سپردم به خودت ...عاشق خدام...             خدا گفت:                                                                          چرا غمگینی و ناراحتی؟حتی اگرطناب طاقتت به باریک ترین نقطه هم رسید؛ نترس! من هستم..خدا جونم روسیاهم ولی خدایی کن برامون❤️
منم رسید به صفرولی آلن دوباره رفته بالا من ۱۲جلسه بردم بچه شما کوچکتره دخترمن داره میره تو ۴سال خیلی ...

ببرش متخصص مغز و اعصاب نوار مغز بگیره اگه لازم بود دارو بده

خدایا مرسی        

بدنیست این روش ولی مشکل دخترمن فراتر از این چیراست من با یه صدای سگ دوباره لکنتش میره روی ۷با یه داد ...

از کی این مشکل شروع شد

ریشه اش چیه؟

توروخدا جواب بدید

دختر منم.......

و خدایی که در این نزدیکی است

ببخشید این ازمایش اس ار چی هست؟ کجا باید بدیم؟

من بچه ام سه هفته است لکنت گرفته و هیچی در این مورد نمیدونم

ناخن هاشو با دستش میکنه همیشه (از ۴ سالگی تا الان که ۷ سالشه)

استرس و اضطراب و هیجانشم بالاست

سلام به مادرم ... اولین وطن ... آخرین تبعیدگاه
۱۵روز بعد از تولد ۳سالگیش باباش فیلم ترسناک دید دخترم شب خابید صبح بیدار شد اینجوری شد

طفلکی

دختر منم یه تیکه فیلم ترسناک دید دقیقا بعدش اینجوری شد ، گیر داره رو کلمات

سلام به مادرم ... اولین وطن ... آخرین تبعیدگاه
ببرش متخصص مغز و اعصاب نوار مغز بگیره اگه لازم بود دارو بده

بردم میگه مشکلی نداره بخایم نوارمغز بگیره .....دخترمن بشدت ترسو و استرسیه که از خود احمقم ارث برده من خودمم کوچیک بودم لکنت داشتم

خدایا ممنونم
من هفته ای ۷۰ می دادم قراره از آینده بشه ۹۰

چقدر زیاد...منظورت از لکنت میشع برام‌توضیح‌بدی چیه

الان‌بچه من حرف سین رو مثلا نوک‌زبونش میگیره...

خدایا تو بچین..تو بچینی قشنگ تره🌺خدایا مثل همیشه اینبارم بهم ثابت کن به مو میرسه ولی پاره نمیشه           خدایا سپردم به خودت ...عاشق خدام...             خدا گفت:                                                                          چرا غمگینی و ناراحتی؟حتی اگرطناب طاقتت به باریک ترین نقطه هم رسید؛ نترس! من هستم..خدا جونم روسیاهم ولی خدایی کن برامون❤️
۱۵روز بعد از تولد ۳سالگیش باباش فیلم ترسناک دید دخترم شب خابید صبح بیدار شد اینجوری شد

من باید چیکار کنم؟

دخترم ۲ سالشه و ب شدت کم حرف میزنه

همش با ایما و اشاره مفهومو میرسونه

مثلا امروز یاد میگیره بگه آفتاب

۲ روز بعد نمیتونه بگه😔😔😔😔

و خدایی که در این نزدیکی است