2777
2789

دختر منم ۳ سال و نیمشه تعداد جلسه زیادی هس که میبرم مهم اینه که چیزایی که درمانگر میگه تو خونه انجام بدیم

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بردم میگه مشکلی نداره بخایم نوارمغز بگیره .....دخترمن بشدت ترسو و استرسیه که از خود احمقم ارث برده م ...

بچه خواهر منم همنجور بود یه مدت تقریبا یک سال 

اگه بیش از حد به لکنتش توجه نکنید یادش میره و خوب میشه نترسین😍🌹

طفلکی دختر منم یه تیکه فیلم ترسناک دید دقیقا بعدش اینجوری شد ، گیر داره رو کلمات

گفتاردرمانگر گفت توی حرفای روزانه گیرکرد بهش بگو تکرار کنه امروز تا گفتم زد توسرخودش گفت ولم کن الان از عذاب وجدان خابم نمیبره من احمق بچم میفهمه دیگه نباید بهش یادآوری کنم

خدایا ممنونم
دختر منم ۳ سال و نیمشه تعداد جلسه زیادی هس که میبرم مهم اینه که چیزایی که درمانگر میگه تو خونه انجام ...

از کس میبری عزیزم اثری داشت چه روشی استفاده کرد براتون اس آرش چنده دخترت

وزن اولیه 78 وزن فعلی 64وزن هدف 62
گفتاردرمانگر گفت توی حرفای روزانه گیرکرد بهش بگو تکرار کنه امروز تا گفتم زد توسرخودش گفت ولم کن الان ...

برعکس برا من میگن به روش نیار 

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش
ببخشید این ازمایش اس ار چی هست؟ کجا باید بدیم؟ من بچه ام سه هفته است لکنت گرفته و هیچی در این مورد ...

بچه ها جواب منم بدین

سلام به مادرم ... اولین وطن ... آخرین تبعیدگاه
گفتاردرمانگر گفت توی حرفای روزانه گیرکرد بهش بگو تکرار کنه امروز تا گفتم زد توسرخودش گفت ولم کن الان ...

گفتهر درمان من گفت غیر از تمرین هاش اصلا نباید به روش بیاری 

وزن اولیه 78 وزن فعلی 64وزن هدف 62
من باید چیکار کنم؟ دخترم ۲ سالشه و ب شدت کم حرف میزنه همش با ایما و اشاره مفهومو میرسونه مثلا امر ...

خیلی از دو ساله ها حرف نمیزنن یکم سنگینه زبونشون خودتون براش کتاب و داستان بخونید دایره لغاتش کمه عزیزم نگران نباش ❤

عزیزم این یه چیزی هیت که دکتر تشخصی میده آزمایش نیست 

چون نوار مغز گرفتم از دخترم خوب بوده

میخواستم ببینم این اگه جدیده ببرمش

بعد روانشناس خوب برای رفع استرس بچه کجا ببرم؟

سلام به مادرم ... اولین وطن ... آخرین تبعیدگاه
بردم میگه مشکلی نداره بخایم نوارمغز بگیره .....دخترمن بشدت ترسو و استرسیه که از خود احمقم ارث برده م ...

پس حداقل قرص برای رفع استرس باید استفاده کنه مثل رسپریدون 

ولی دختر منم لکنت داشت بردمش متخصص مغرو اعصاب ازش نوار مغز گرفت دارو داد

الان یه ساله داره دارو مصرف میکنه هر دو ماه یبارم میریم پیش دکتر دوباره نوار میگیره و هردفعه میگه بازم دارو رو ادامه بده میگه 

خدایا مرسی