2777
2789
چقدر زیاد...منظورت از لکنت میشع برام‌توضیح‌بدی چیه الان‌بچه من حرف سین رو مثلا نوک‌زبونش میگیره...

اون ناروانی هست فکر کنم ....لکنت یعنی روی کلمه گیر کنه مثلا بببرای یا عععععلیرضا یا ددوست یا تکرار کنه مامامان

خدایا ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون ناروانی هست فکر کنم ....لکنت یعنی روی کلمه گیر کنه مثلا بببرای یا عععععلیرضا یا ددوست یا تکرار ک ...

عزیزم گفتار درمان شما جلسه ای چنده از من جلسه ای 80

وزن اولیه 78 وزن فعلی 64وزن هدف 62
پس حداقل قرص برای رفع استرس باید استفاده کنه مثل رسپریدون  ولی دختر منم لکنت داشت بردمش متخصص ...

من هالو پریدول دادم 

پیراستام هم دادم 

دخترشما از کی اینجوری شد الان چی بهش میدید ؟مولتی ویتامین هم میدی ؟؟

خدایا ممنونم
التماس دعا داغونم دیگه

دخترای منم همینجور بودن کم حرفن ژنتیکشونه الان بزرگ شدن مغز آدمو میبرن انقدر حرف میزنن 

دقیقا تو دو سالو خورده ای یکم شروع کردم حرف زدن 

اصلا نگران نباش ببین یا از شما به ارث بردن یا پدرشون😅🌹

من هالو پریدول دادم  پیراستام هم دادم  دخترشما از کی اینجوری شد الان چی بهش میدید ؟مولتی ...

چرا دارو میدین ؟

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش
یسری دادم متخصص نوشت که خوب بشه که متاسفانه نشد دیگه ول کردم

اهان برا استرس دارو داده ! برا من گفتار درمانی میبرم میگن باید اروم باهاش صحبت کنم بزارم حرفشو تا اخر بزنه و ۴ تایم ۵ دقیقه تو روز باهاش رباتی صحبت می کنم

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش
من هالو پریدول دادم  پیراستام هم دادم  دخترشما از کی اینجوری شد الان چی بهش میدید ؟مولتی ...

از سه سال و سه ماهگی شروع شد هی خوب میشه خود به خود دوباره شروع میشد

کم میشد زیاد میشد

مدل هاش فرق میکرد

گاهی کلاااااا خوب تا چند ماه، اما یهو شروع میشد

همه مدل لکنت رو تجربه کرد و اینایی که گفتم دو سال طول کشید

بردمش متخصص مغز، دارو گرفت و خوب شد، الان ۸ ماهه خوب شده کلا خداروشکر

خدایا مرسی        

از سه سال و سه ماهگی شروع شد هی خوب میشه خود به خود دوباره شروع میشد کم میشد زیاد میشد مدل هاش فرق ...

یعنی الان ۵سالشه خوب شده از ۵سالگی دارو شروع کردید ؟؟؟من میترسم از نوارمغز ودارو اعصاب و.... انشاءالله همیشه بچتون سالم باشه من میمیرم اگه چیزیش بشه ضرر نداره نوارمغز

خدایا ممنونم
اون ناروانی هست فکر کنم ....لکنت یعنی روی کلمه گیر کنه مثلا بببرای یا عععععلیرضا یا ددوست یا تکرار ک ...

عزیزم من بچم بعضی وقتا گیر میکنه موقع حرف زدن حالت لکنت‌.چجوری بفهمم لکنته یا اینکه حول میکنه 

خدایا تو بچین..تو بچینی قشنگ تره🌺خدایا مثل همیشه اینبارم بهم ثابت کن به مو میرسه ولی پاره نمیشه           خدایا سپردم به خودت ...عاشق خدام...             خدا گفت:                                                                          چرا غمگینی و ناراحتی؟حتی اگرطناب طاقتت به باریک ترین نقطه هم رسید؛ نترس! من هستم..خدا جونم روسیاهم ولی خدایی کن برامون❤️