2777
2789

سلام بچه ها خیلی ناراحتم نیم ساعت پیش رفتم پارکینگ که برم کوچه دیدم در ورودی قفله به پسرم گفتم کلید بنداز از پنجره که رو به  حیاط و ماشین همسایه قیمتش تو حیاط که کلید افتاد روش و شیشه عقبش ریز ریز شد همون دقیقه چنان صدای بدی داد که من فکر کردم بمب ترکید خیلی ترسیدم  

برو بهشون بگو و خسارت بده

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید بری خسارت بدی برو بهش بگو اصلا شاید خدارو چ دیدی بخشیدن

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 

خسارتشو بدین تموم ناراحتی نداره ک

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖

همه همسایه ها اومدن بیرون من از خجالت گفتم نمیدونم چی بود زنگ نشد به همسایه بگم کار پسر من بود حالا شوهرم میگه فردا یه جوری بهش بگیم خسارت بدیم ولی من خیلی دروغ میشم 

همه همسایه ها اومدن بیرون من از خجالت گفتم نمیدونم چی بود زنگ نشد به همسایه بگم کار پسر من بود حالا ...

ببخشید اما چه کار زشتی کردی.از شکستن شیشه ماشین بدتر

🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈 . من عاشق زندگیم‌.زندگی هم عاشق منه.عشق ما دو طرفس⁦💜من زنی هستم قوی و با اراده. من میبالم به زن بودنم میبالم به ایرانی بودنم.💜میبالم به من بودنم.من عاشق خودم و خدای خودمم💜زندگی نمیکنم صرفا برای فقط زیستن.زندگی میکنم تا عاشق باشم و عاشق بمانم و عاشقانه نفس بکشم و عشق رو به همه از اعماق قلبم بدم💜دوستتون دارم دوستان مهربان من⁦❤️⁩
همه همسایه ها اومدن بیرون من از خجالت گفتم نمیدونم چی بود زنگ نشد به همسایه بگم کار پسر من بود حالا ...

خخ

اشکال نداره همسرت بره بگه پسرم گفته ک من یه چیزی انداختم واینطور شد خسارتشو بدین بره

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁