2777
2789
عنوان

اتفاقی که امشب واسع من افتاد به ضرر همسایه شد😣😥

| مشاهده متن کامل بحث + 1152 بازدید | 50 پست
همه همسایه ها اومدن بیرون من از خجالت گفتم نمیدونم چی بود زنگ نشد به همسایه بگم کار پسر من بود حالا ...

هدفت چی بود از دروغ 

فردا بگو پسرم گفته من کلید انداختم بگو‌من در جریان نبودم

همه همسایه ها اومدن بیرون من از خجالت گفتم نمیدونم چی بود زنگ نشد به همسایه بگم کار پسر من بود حالا ...

نه بابا چرا خجالت  بگو هول کردم ترسیده بودم 

گفتم صبح بیام خسارت بدم بهتون

تیکر در دست ساخت😌😌😌💖به زودی در این مکان یه تیکر خوشرنگ دیده میشه 💖خدایا خودت منو دریاب🙏🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما بگید

دروغگو بشید بهتر از اینه ک حق الناس ب گردنتون باشه

خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب 🙏 برای شادی روح داداشِ ۲۵ سالم ک پرکشیده اگ دوس داشتی صلوات بفرست رفیق🖤🥀🖤🥀🖤

بگو خواستم بقیه نفهمن دیشب روم‌نشد بگم الان اومدم جبران خسارت کنم 

شما ک دیدین ماشین پازکه چرا کفتین کلید بندازه😕

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

اولا دروغگو نمیشی،  با یه توضیح که خجالت زده شده بودم نتونستم بگم تا همسرم بیاد بگه بهتون خسارتو تقدیمتتون کنیم 

تمام میشه 

بهتر از اینه که دین بی افته گردنتون، بعدش اتفاق بوده عمدی که نبوده 

خسارت حتما بدین هااا

کاربریم واسه سال ۹۶ بود بخاطره پشه کش خیلی غم انگیز پر کشید😂                                                                                      خانمها وقتی زحمت میکشم واستون پستی میزارم ، یا پستتون رو ریپلای میکنم ،ریپ نمیکنی نکن اماااا یه  لایک ریز بکن لطفاً، بفهمم خوندی ،فک نکنم وقت گرانبهام بخاطرت به چوخ رفته!!!  مچکرم😊

اره حتما خسارت رو بده حق الناس نمونه گردنت 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
مشکلی با خسارت ندارم میدم ولی وجهم از بین میره میگن زن اولش دروغ گفت از این ناراحتم 

نه عزیزم اتفاقا میفهمن چه قدر ادم با وجدان ودرستکاری هستی 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷