2777
2789
عنوان

اتفاقی که امشب واسع من افتاد به ضرر همسایه شد😣😥

| مشاهده متن کامل بحث + 1152 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلی با خسارت ندارم میدم ولی وجهم از بین میره میگن زن اولش دروغ گفت از این ناراحتم 

خب میخواستی دروغ نگی😆

موقعی خستگیم در میره که موفق بشم و خوشحالی رو تو چشمای مامانم ببینم 😍🍃🍭 هیچوقت ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگیت مقایسه نکن♡ جوری پیشرفت میکنم که الگوی خیلیا و مایه افتخار خانوادم بشم 😍😌 
مشکلی با خسارت ندارم میدم ولی وجهم از بین میره میگن زن اولش دروغ گفت از این ناراحتم 

بگو من متوجه نشدم پسرم میگه کلید رو انداخته 

بهترین دکتری که میتونم بهتون معرفی کنم برای مشکلات جنسی دکتر کاظم فروتن هست شک نکنید عالیه و بهترین جراح و دکتر زنان دکتر فرامرز مصباح♥️♥️♥️
نه من اولش واقعافکر کردم یه چیزی منفجر شد بعدا تو خونه هی حرف زدیم فهمیدم همزمان با افتادن کلید شیشه ...

عزیزم بگو توی خونه پسرم داشت تعریف میکرد و ما تازه متوجه شدیم همزمان با انداختن کلید این اتفاق افتاده و ما مقصریم..

خیلی بده بخاطره یه غرور بیجا شرفمونو نادیده بگیریم و ضرر و زیان به کسی بزنیم 

شوهرم میگه فردا بگو بچه کلید انداخته اون لحضه ترسیده نگفته

آره این عالیه همینو بگو 

بهترین دکتری که میتونم بهتون معرفی کنم برای مشکلات جنسی دکتر کاظم فروتن هست شک نکنید عالیه و بهترین جراح و دکتر زنان دکتر فرامرز مصباح♥️♥️♥️

اتفاقا خودتون بگید وجهت خراب نمیشه تا اینکه یه نفر دیگه بگه.صداقت خوبه و طرف هم نهایت خسارت میگیره.غصه نخور.ببینند ناراحت و خجالت زده ای میفهمند نمیخواستی ارچز زیر بار مسئولیت شونه خالی کنی