2777
2789

سلام گلم اصلا برگ درنیاورد و همه برگاش ریخت منم بهش آب ندادم خشک شد     الان‌چوبشو یکی دوهفته هست تو آب گذاشتم هنوز ریشه نداده    کسی تجربه ایی داره‌ که چرا گلم هیچی برگ در نیاورد

کروتون یه گله که به رطوبت بالا نیاز داره یعنی باید هر سه روز بهش نصف لیوان اب بدی ویه روز درمیون افشانه کنی زهکشیش خیلی مهمه حالا که خشک شده وتواب گذاشتی صبرکن ریشه بزنه اگه نزد بهش قطره ی افزایش ریشه بزن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کروتون یه گله که به رطوبت بالا نیاز داره یعنی باید هر سه روز بهش نصف لیوان اب بدی ویه روز درمیون افش ...

ای ول میگما این درخچه ها هستن ک میوه میدن اسمش کامورا نمیدونم با ی چیر دیگه😁روش ی لکه های سفیدی هست چکارش کنم شبیه قارچ انگار

عجب وقتی یک ادم دیگه ای میشی چقدر نگاها بهت متفاوته😂#لواشک_پاستیلی😊
ای ول میگما این درخچه ها هستن ک میوه میدن اسمش کامورا نمیدونم با ی چیر دیگه😁روش ی لکه های سفیدی هست ...

قارچ کش بزن راستی حتما میدونی قارچ واگیر داره وگلای دیگتم میگیرن پس درختچتو قرنطینه کن ازبقیه جداکن

قارچ کش بزن راستی حتما میدونی قارچ واگیر داره وگلای دیگتم میگیرن پس درختچتو قرنطینه کن ازبقیه جداکن

ن نمیدونستم قارچ کش زدم ولی انگار جواب نمیده

میده صبور باش میشه سوال شخص بپرسم ذهنمو مشغول کردی؟

ی سوال دیگه میگم بشه زده ب گل سم زدم کم شدن میخاد ک خاکشو عوض کنم یا ن؟اخه خاکش کود برگه