2777
2789
عنوان

چرا بعضیا با فوت عزیزشون .......

| مشاهده متن کامل بحث + 2223 بازدید | 64 پست
بابام. ۵۶ سالش بود با یه زندگی پر از سختی و رنج. که با کلی حسرت و آرزو دو ماه پیش رفت. خواهر هم ندا ...

خدا رحمتش کنه . با مادرت حرف بزن . خودتون سرگرم کنین 

هر جانور که باشد بگریزد از بلایی ،من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابام. ۵۶ سالش بود با یه زندگی پر از سختی و رنج. که با کلی حسرت و آرزو دو ماه پیش رفت. خواهر هم ندا ...

خدارحمتش کنه هنوز دوماهه😶😶😶فکر کردم 5 یا 6 سال گذشته یه طوری گفتی باگذر زمان خوب نشدم

بعدیکسال و یکسال و نیم تقریبا تازه برات عادی میشه فعلا زوده

خدا رحمتشون کنه

دو ماه زمانی نیست برای هضم این قضیه

من تجربه ندارم ولی شوهرم مادرشو از دست داده میگه یه سال طول کشید خودمو پیدا کنم

مثلا چند وقت گذشته که فراموش نکردی ؟

بابام. ۵۶ سالش بود با یه زندگی پر از سختی و رنج. که با کلی حسرت و آرزو دو ماه پیش رفت.

خواهر هم ندارم که همدرد باشیم. فقط منم که داغدارم و عذاب میکشم..

همه هم هی از همون هفته سوم هی میگن فراموش کن و زمان تعیین میکنن من استرسم بیشتر میشه

[QUOTE=191900897]چون واقعیت مرگ رو قبول نکردی . برا همین سخت کنار میای . من فقط روز اول ناراحت میشم ...

اره همه تعجب میکنن . اما من اینجوریم . اصلا به عزا داری اعتقادی ندارم . لباس مشکی ارایشگاه نرفتن اینا برام بی معنی هستن . پایبند هم نیستم بهشون . 

هر جانور که باشد بگریزد از بلایی ،من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 😔

عزیزم آدمها با هم فرق دارن یکی حساس و زود رنج و یکی نه.

یکی صبور یکی عجول قابل مقایسه نیستن ، ولی شاید زودتر با موضوع کنار بیان ولی دلیلی بر فراموشی نیست فقط این واقعه براشون کمرنگ تر شده . این کمرنگی بنا به نزدیکی اون عزیز متفاوت .