2777
2789
عنوان

چرا بعضیا با فوت عزیزشون .......

| مشاهده متن کامل بحث + 2223 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعیت مرگ چیه که قبولش کنم؟

اینه که ما هم یروز میمیریم شاید همین امروز شاید یه سال ده سال دیگه خیلی باشه ۱۲۰ سال دیگه در نهایت میمیریم . خدا قول دیدن فردا رو به هیچ کدوم از ما نداده . از لحطات زندگیت لذت ببر . چون دیر یازود خودمونم باید دل بکنیم و بریم . برا پدرتم قران بخون برا خودت و اون از خدا طلب امرزش و ارامش کن . . 

هر جانور که باشد بگریزد از بلایی ،من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 😔
اینه که ما هم یروز میمیریم شاید همین امروز شاید یه سال ده سال دیگه خیلی باشه ۱۲۰ سال دیگه در نهایت م ...

میترسم اون دنیایی نباشه.

یادم میفته به دردای بابام و غم و غصه هایی که تو زندگیش خورد اتیش میگیرم. و عذاب وجدان اینم دارم که چرا مواظبش نبودیم و کمکش نکردیم که پیش دکترهای خوبی ببریم. چون بیماریش سرطان نبود که قابل درمان نباشه.

قلب که با دارو اینا کار به مرگ نمیکشیذ اونم تو سن پایین.

خودش پیگیر دکتر نبود. کاش ما میبردیمش و مجبورش میکردیم که بره دکترهای خوب توی مرکز استان.

چون شهرستان بودیم اون حوصلش نمیشد بره مرکز استان. کاش ما میبردیمش😔😔

میترسم اون دنیایی نباشه. یادم میفته به دردای بابام و غم و غصه هایی که تو زندگیش خورد اتیش میگیرم. و ...

عزیزم من بالای سر پدرم بودم که فوت کرد هیچ کاریم نتونستم براش بکنم . وقتی زمان مرگ برسه هیچ کس نمیتونه جلوش بگیره . چون اگه قرار بود کسی نمیره الان دیگه زمین جا برا ادما نداشت . الکی داری خودتو عذاب میدی . بعدشم چطور میگی اون دنیایی نیست . تو به تک تک اعضای بدن خودت توجه کن ببین کسی تا حالا تونسته مثل دستت دستی بسازه مثل چشمت چشمی بسازه . نه پس اینا فقط کار خداست و اون که قادر به انجام هر کاری هست وقتی میگه این دنیا فانی و اون دنیا جاودان هست پس شک نکن . برا درک این چیزا اصلا نیاز نیست حرف اخوند ها رو گوش کنی . کافی خودت به اطرافت نگاه کنی پی به عظمت خدا ببری و به حرفش شک نکنی 

عزیزم من بالای سر پدرم بودم که فوت کرد هیچ کاریم نتونستم براش بکنم . وقتی زمان مرگ برسه هیچ کس نمیتو ...

من قبلنو میگم که کاش میبردیم دکتر. مثلا تو این سه چهار سال؛ یا حداقل یکسال پیش.

هر چند یکروز قبل از فوتش گفت من نفسم گرفته بریم دکتر. امادع هم شد که بریم؛ ولی من گفتم حالا فعلا صبر کنیم شاید بهتر شدی. ولی یهو چند ساعت بعدش یعنی نصفه شب سرفه هاش و تنگی نفسش شدید شد و وقتی بردیمش اورژانس ایست قلبی کرد. خودمو توی مرگش مقصر میدونم چون اگه همون دیروزش میبردیمش حالش اینقدر بدتر نمیشد که ایست قلبی کنه. حس یه قاتل دارم که با حماقتم دستی دستی دنیای بابامو که عاشقش بودم و اونم اینهمه مارو دوست داشت گرفتم. اونم بابام که عاشق موندن توی دنیا بود ولی من قاتلش شدم و آرزوها و حسرت هاشو فرستادم زیر خاک

من قبلنو میگم که کاش میبردیم دکتر. مثلا تو این سه چهار سال؛ یا حداقل یکسال پیش. هر چند یکروز قبل ...

ببین الان من هرچی بگم تو نمیخوای قبول کنی چرا چون خودتو مقصر چیزی میدونی که واقعیت نداره . عزیزم .  اونی که زیر دست دکتر میمیره کی مقصره ؟ مگه کلی دکتر و دستگاه کنارش نیست پس چرا میمیره ؟ بابات عمرش به دنیا نبوده . اگم میبریدی باز فوت میکرد .  هیچ کس نمیتونه مانع مرگ کسی بشه اینکه ما بگیم اگه این کار میکردم نمیمرد اشتباه . چون اون لحظه هیچ کاری از دست هیییچ کسی بر نمیومده . اما اگه عمرش به دنیا بود اره میبردی حالش خوب میشد میووردین خونه . این که تو خودتو مقصر بدونی کار شیطان .  

ببین الان من هرچی بگم تو نمیخوای قبول کنی چرا چون خودتو مقصر چیزی میدونی که واقعیت نداره . عزیزم . & ...

ممنون بابت حرفات.

ولی خب حس میکنم با اینحرفا خودمو گول میزنم😭

و کلی خودمو سرزنش و لعنت میکنم که اگه همونموقع برده بودم دکتر اینجوری نمیشد😪

خواهر شما برای چی فوت شدن؟ چند تا بچه داشتن؟

پدرم دیروز فوت کرد. رفته رفته داره حالم بد میشه

اولش بی حس بودم، الان هی گریه م میگیره

اون لحظه که دستم رو و گرفته بود و ول نمیکرد..‌ وای خدا

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام
ممنون بابت حرفات. ولی خب حس میکنم با اینحرفا خودمو گول میزنم😭 و کلی خودمو سرزنش و لعنت میکنم که ا ...

سکته کرد تا بردنش بیمارستان فوت شد . ۴ تا