2777
2789
عنوان

بنظرتون از خونه برم برای همیشه!

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 89 پست
نه. خانواده ات طبیعیه که نگران تو و انتخابات باشند.. شاید به نظرت برسه که زیاده روی شده اما قطعاً ه ...

دقیقا یک پسر نمیشینه اشک بریزه و بگه بابام دیگه نمیاد جلو ... 

راه بهتری پیدا می‌کنه و روی نقاط مثبتش تمرکز می‌کنه که پدر دختر رضایت بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خیلی شما رو میخواد باید ایشون فداکاری کنه روی خانواده خط بکشه نه شما  ایشون پسر هست احتیاج ...

اون پدرش گفت نه خود پدر پسره گفت نه و شما بدرد هم میخورید فرهنگ ها تون نمیخوره و گفته بود تو توی این خانواده بری اذیت میشی خیلی چون ار الان دارن خط نشون برات میکشن من نمیتونم ازدواج کنم با کس دیگه ای 

خانواده من چون دوست بودیم مشکل داشتن و کارشکنی کردن و ابرو منو بردن میدونستن که خانوادت اونا حساسن

ماها ک خانوادمون پشتمونن شوهرامون دهنمونو سرویس کردن

وای ب اون روزی ک بدونن تنهایی کسیو نداری

خانواده من چون دوست بودیم مشکل داشتن و کارشکنی کردن و ابرو منو بردن میدونستن که خانوادت اونا حساسن

خب پدر مادر شما هم قبول کردن اینو و گفتن در عوض باید پدر مادر ایشون تضمین بدن ک پسرشون خوبه و خوب خواهد ماند چرا تضمین نمیکنن؟

راه حلش اینا که یه خونه رهن کنیم و خودمون زندگی کنیم و به پدرش بگه میره برای کار و سال بعد بده پول ی ...

این بیشتر فرار هست تا حل مسئله.

یواشکی شمارو عقد کنه..باهات زندگی کنه.. بعد بره پول بگیره؟؟!

ازش بخواه به جای اینکارها رضایت پدرش رو جلب کنه.. راه حلی که ایشون دادن زندگی و آینده ی شمارو بدون شک خراب می‌کنه..

اشتباهه محضه نکن دختر جان. چندسال پاش موندی؟ میدونی من یازده ساله موندم 

۱ ساله اما دیگه دلخوشی ندارم چون میگن بابد شوهر کنی منم نمیخوام شوهر کنم با کس دیگه

؟؟! چند سالته شما؟این راه حل یه انسان بالغ می‌تونه باشه؟!

ادم باید برای خاسته هاش بجنگه

نه اینکه عین چوب خشک باشه باباننش براش همسر انتخاب کنن

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍

تازشم چطور با پسری که میخواد خرجشو باباش بده میخوای ازدواج کنی اینم بدون اون بخاطر اینکه میترسه باباش خرحش نده ریسک نمیکنه تو میخوای از خانوادت بگذری بری الان حق داری نفهمیا الان داغی خواهرم

❤️
ادم باید برای خاسته هاش بجنگه نه اینکه عین چوب خشک باشه باباننش براش همسر انتخاب کنن

بابا ننش؟ شما مشخصه به بلوغ فکری نرسیدی 

ما میگیم پدر مادر با تجربه هستن و خیلی بهتر میتونن ما رو راهنمایی کنند.

خانوادت حتما چیزی میدونن ک اینکارو میکنن تو الان دوسش داری و خوب و بدش به چشمت نمیاد  ببین ده ...

من چیکار کنم وقتی نمیتونم دیگه با کسی ازدواج کنم و کسب رو بخوام

بابا ننش؟ شما مشخصه به بلوغ فکری نرسیدی  ما میگیم پدر مادر با تجربه هستن و خیلی بهتر میتونن ما ...

تو قراره کنار یه پسری یه عمز زندگی کنی نه پدرمادرت

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
تازشم چطور با پسری که میخواد خرجشو باباش بده میخوای ازدواج کنی اینم بدون اون بخاطر اینکه میترسه بابا ...

ینی میگی بمونم با این ظلمی که در حقم شده کنار بیام و با کسی که نمیخوام ازدواج کنم