2777
2789
عنوان

بنظرتون از خونه برم برای همیشه!

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 89 پست
اون پدرش گفت نه خود پدر پسره گفت نه و شما بدرد هم میخورید فرهنگ ها تون نمیخوره و گفته بود تو توی این ...

بابای پسر اگر درست بخواد فکر کنه میبینه که پدر شما داره وظیفه خودش رو انجام میده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادم باید برای خاسته هاش بجنگه نه اینکه عین چوب خشک باشه باباننش براش همسر انتخاب کنن

آدم برای خواسته هایش تلاش می‌کنه..‌ و با منطق پدر و مادرش رو مجاب می‌کنه و در نظر میگیره که خانواده اش برایش بد نخواهند خواست .. ضمن اینکه کلام شما پاسخ سؤال من نبود 🌹

ینی میگی بمونم با این ظلمی که در حقم شده کنار بیام و با کسی که نمیخوام ازدواج کنم 

بمون و ازدواج نکن فعلا. الان ازدواج کردن اشتباهه. 

بگو فعلا قصدشو نداری چون خواستگارتو دوست داشتی نه اینو. قطعا دارم میگم فرار کردن اشتباهه اونم با پسری که از باباش پول نیگیره ته رابطتت اینکه باباش بگه اگه بری دختر فراری بگیری خرجیتو قطع می کنم و پسری که الان میتونه پدرش را اسون زاضی کنه شل گرفته قطعا پس فردا ولت می کنه و با یک دختر افتاب مهتاب ندیده ازدواج نیکنه. 

پس بشین خونه بابات به پدرمادرت بگو من اینو نمیخوام اونو میخواستم اگه دلیلتون نه علتش چیه گوش کن به حرفاشون و حرفاتو بزن بعد راضی شدن به پسر بگو پدرش راصی کنه و در نهایت ترو رو سرشون بزارن ببرن

❤️
حرفا و رفتارشون بهشون برخورده 

همون حرف اول رو میزنم 

باشه اصلا بهشون بر خورده 

پسر بیاد جلو و بگه هرچی پدر شما میگه قبول .... اون قید خانواده رو بزنه اگر خیلی میخوادت .... نه شما 

شأن خودت رو حفظ کن

فیلم هندی زیاد میبینی خواهر؟ خب خونوادتم بد تورو نمیخوان که بچشونی ولی منطقی تصمیم بگیر عزیزم مطم ...

خب میگید من باید با این شرایط چیکار کنم چون بدون اون نمیتونم اصلا نمیشه بدون اون زندگی کنم 

خانواده ت که باهات دشمنی ندارن لابد مشکلی داشته که شما چون دوسش داشتی نادیده میگرفتی

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
آدم برای خواسته هایش تلاش می‌کنه..‌ و با منطق پدر و مادرش رو مجاب می‌کنه و در نظر میگیره که خانواده ...

پدرمادرای زیادی بخاطر بی عقلی و نفهمی گند میژنن به زندگی بچشون

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
خب منم ۲۶ سالم میگن دیگه از سن ازدواجت گذشته 

پیام دادم همون حرفارو بگو. 

ببین فرار نکن نه اوضاع اقتصادی کشور خوبه که بشه شکمتو با ساندویج سیر کنی اون قدیم بود دخترا فرار می کردن ساندویج میخوردن الان کم کمش سی تومن هزینه ساندویجت میشه. 

پسر هم که از باباش خرجی میگیره. 

منطقی باش 

به اینکه میرم کار می کنم خودم و این حرفا ابدا فکر نکن الان فقط فقط صبر کن تا با احترام عروس بشی

❤️
پدرمادرای زیادی بخاطر بی عقلی و نفهمی گند میژنن به زندگی بچشون

بله نادانی بین پدر و مادرها هم وجود داره.. قطعاً همه ی اعمال پدر و مادرها شایسته و مورد تأیید نیست.. اما گناه بزرگ پدر و مادر استارتر تنها این بوده که بدون اطلاع دادن به منزل اونها رفتند؟؟انقدر این عمل غیر قابل بخشش هست؟؟ پدری که تا این حد گذشت نداره و اینرو به پای نگرانی پدر و مادر استارتر نمیزاره.. پسری که انقدر توانایی ندارن که پدرش رو مجاب به احترام به خواسته اش کنه..اینها همه نباید شاخک های هوشیاری استارتر رو تیز کنه؟!!

بله نادانی بین پدر و مادرها هم وجود داره.. قطعاً همه ی اعمال پدر و مادرها شایسته و مورد تأیید نیست.. ...

پدرمادری که‌گند بزنن به رابطه دختر و پسری که همو میخان و قصد ازدواجدارن لایق بخشش‌نیستن

خب میگید من باید با این شرایط چیکار کنم چون بدون اون نمیتونم اصلا نمیشه بدون اون زندگی کنم 

والا چی بگم

پسره و خونوادشو نمیشناسم که

ماشالا عاقل و بالغی

نیاد و فردا عروسشون بشی و هی سرکوفتت کن و بد شن باهات و یه عمر بد رفتاری از جانب اونا به تو باشه

بعدم حمایت خونوادتو از دست داده باشی

همه جوانبو بسنج

پسره گریه میکنه؟🙄😑

عجب!

عزیزم این نظر شماست در این سن.. چند سال بعد مطمعن هستم که چنین نظری نخواهی داشت

اشتباه مطمئنی

بهرحال تو تسلیم باش تا تقدیمت کنن بع یه پسر و دخالت کنن تو زندگیت

ولی من چنین اجازه ای به هیج خری نمیدم حتی پدرمادرم