2777
2789

پولامو بدم برم کلاسای باکلاس مثل اسب سواری و اینا ولی همش با لباس های تکراری و کم. یا هم کلاس نرم ولی پول بدم همش لباس بخرم خوب تیپ بزنم برای دانشگاه؟ 

کدوم باعث میشه با ادمای بیشتری ارتباط بگییرم؟   جنس مخالف منظورم نیست. همون دخترا

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی که حالتو خوب میکنه همونو انجام بده عزیزم 🌱

قربونت بشم من. اخه دوتاش حالمو خوب میکنه ولی پولم به یکیش میرسه😂

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

اره به از ظاهرت نزنلباس بگیر و لوازم ارایش

اره واقعا میخواستم دقیقا از همین دوتا بزنم