2777
2789
عنوان

بنظرتون از خونه برم برای همیشه!

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 89 پست
اشتباه مطمئنی بهرحال تو تسلیم باش تا تقدیمت کنن بع یه پسر و دخالت کنن تو زندگیت ولی من چنین اجازه ...

شما قطعاً میتونی هرجور که دوست داری و انتخاب می‌کنی زندگی کنی.. و حتماً هم پای نوع و چگونگی انتخابات میمونی.

من هم سالهاست که ازدواج کردم..انسان موفقی هستم..بچه دارم ..و به همسر و شخص خودم افتخار میکنم.

شما قطعاً میتونی هرجور که دوست داری و انتخاب می‌کنی زندگی کنی.. و حتماً هم پای نوع و چگونگی انتخابات ...

بحث‌افتخار و موفققت نیست که بخایم پز بدیم

بحث‌اینه که انسان باید بر اساس علایق خودش زندکی کنه

نه علایق باباننش

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بحث‌افتخار و موفققت نیست که بخایم پز بدیم بحث‌اینه که انسان باید بر اساس علایق خودش زندکی کنه نه ع ...

ادبیات شمارو اصلا نمی‌پسندم.

پز چه مفهومی داره الان؟!! 

اصلاً این چه جور قضاوتیست که داری؟!!

من هم رشته ی تحصیلیم رو از خانواده ام پنهان کردم ..چون مخالف بودند..پس می‌دونم اجبار خانواده یا همراه نبودن مفهومش چیست..‌ و نیز می‌دونم میشه خانواده رو همراه کرد..میشه نظر موافقشون رو جلب کرد.. از موفقیت صحبت کردن پز نیست عزیزم ..اعلام نتیجه ایست برای ارائه ی راهی که یک انسان طی کرده و نتیجه ی خوبی گرفته.

ادبیات شمارو اصلا نمی‌پسندم. پز چه مفهومی داره الان؟!!  اصلاً این چه جور قضاوتیست که داری؟!! ...

من کاریو‌میکنم‌که ازش لذت میبرم‌نه کاری که باباننم‌لذت ببرن

بای

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
وا اخه این چه راه حلیه داری میدی شما؟ شاید مشکلی داره پسره شاید هردوخانواده دیدین اینا بهم نمیخورن ...

ما خیلی همو میخواییم خانواده من جون دوست بودیم مخالفت کردن فقط

نه اینکارو نکن حتی اگه قرار باشه اینکارم کنی پسره باید کنه نه تو بعدم خانواده ای که احترام براشون اینقدر مهمه مطمین باش اگه فرار کنی براشون بی ارزش میشی صبور باش بذرا یه مدت از این قضیه بگذره پسره خودش باباشو راضی کنه این بار که اومدن خواستگاری تو مراسم اعلام کن که با توجه به علاقه ای که داری و با نهایت احترام به خانوادم نظرم مثبت هست و ممنون میشم که اجازه بدید خودم تصمیم گیرنده باشم با همین رویه دیگه خانوادتم چیزی نمیتونن تو جمع بگن

نه اینکارو نکن حتی اگه قرار باشه اینکارم کنی پسره باید کنه نه تو بعدم خانواده ای که احترام براشون ای ...

اخه میدونی میگه بابام خیلی حساسه و دیگه راضی نمیشه و سخته

اخه میدونی میگه بابام خیلی حساسه و دیگه راضی نمیشه و سخته

خوب پس دیونه ای به فرار فکر کنی باباشم هرچی حساس باشه زمان بگذره راضی میشه بخاطر عشق شما بیاد این همه ندیده یارو صد بار میره خواستگاری 

خوب پس دیونه ای به فرار فکر کنی باباشم هرچی حساس باشه زمان بگذره راضی میشه بخاطر عشق شما بیاد این هم ...

میدونی ازوقتی فهمیدم خانوادم مقصر بودن دارم دیونه میشم