2777
2789
عنوان

بنظرتون از خونه برم برای همیشه!

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 89 پست

نه.

خانواده ات طبیعیه که نگران تو و انتخابات باشند.. شاید به نظرت برسه که زیاده روی شده اما قطعاً هدفشون بد نبوده.. ضمن اینکه از این فرصت برای شتچناخت بیشتر پسر مورد علاقه ات استفاده کنی.. شخصی که تصمیم به ازدواج میگیره قطعاً باید فرد بالغی باشه .. یک پسر بالغ..««یک مرد»» در برابر مشکلات اشک نمیره..موانع رو بر میداره.. الان به دلیل مخالفت پدرش راه حلش چیه؟؟ من جای شما باشم قطعاً درباره ی انتخاب مردی که استقلال کافی برای انتخاب همسر نداره تجدید نظر میکنم🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برنامه های خانواده زیادی رو دنبال میکنم . خیلی هاشون با فرار زندگی تشکیل دادن و بعد زندگیشون از هم پاشیده. طرف یا خیانت کرده یا بعدا بی میل شده. خانواده دختره هم قبول نمیکنن دختره رو. یک پسر ارزشش رونداره، عشق امروز هست فردا نیست. عاقل باش

خانواده ات صلاح و مصلحتتو میخوان و کار خارج از عرفی نکردن . اون پسر هم اگر واقعا تو رو بخواد مرد و مردونه میاد خواستگاری نه که با تو بشینه به گریه و زاری . یکم عاقلانه فکر کن عشق خوبه ولی نه این که کورت کنه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
میگه پدرم خیلی حساسه و حرفش یکیه چون احترام براش مهم بود

گور بابای باباش

اگه میخادت باید بیاد

اگر‌م‌نمیحادت پس گور باباش فراموشش‌کن

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
از پشت گوشی تشحیص دادی استباهه

نه من میگم خب شاید مشکلی داره که خانوادش راضی نیست کسی بدش نمیاد داماد خوب نصیبش بشه و فرار از خونه ۱۰۰درصد اشتباهه

استارتر عزیز هم نمیگه مشکل اون پسر چیه

نه. خانواده ات طبیعیه که نگران تو و انتخابات باشند.. شاید به نظرت برسه که زیاده روی شده اما قطعاً ه ...

راه حلش اینا که یه خونه رهن کنیم و خودمون زندگی کنیم و به پدرش بگه میره برای کار و سال بعد بده پول یا مالی ازش بگیره 

ببین فرار کنی تهش ب دوتاراه میرسی اول اینکه باید با اون‌پسر کار غیر شرعی بکنی ک دیگه خانوادت بگن خب شده دیگه یا اینکه کاری نکنی و بری از بابات بعلت بالارفتن سن و جواب کردن خاسگارت شکایت کنی اصن ب ابروریزیش نمیرزه...با چنتا بزرکتر صحبت کنید تا درست بشه کم کم

دی شیخ با چراغ همی گشت گرد شهر، کز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست🌱
۲۶ سالمه خانواده اون آقا دیگه راضی نمیشه چون روی احترام خیلی حساس بودن منم نمیخوام ازدواج کنم اما می ...

با کسی که دوستش نداری ازدواج کنی هزار برابر بهتر از فرار و 

... چون آینده فرار مشخصه ...

ببخشید اما فک کردم ۱۶ سالتونه

چرا اینطور فکر میکنید واقعا؟ اون پسر ، پدرش روی احترام حساس هست ، و چقدر هوای پدرشو داره که دوباره نمیاد جلو ، بعد پدر شما روی آبروی چندین سالش حساس نیست؟ خودت چی دختر جون؟ روی عزت نفس و آبروی خودت حساس نیسی؟ 

فیلم هندی زیاد میبینی خواهر؟

خب خونوادتم بد تورو نمیخوان که بچشونی

ولی منطقی تصمیم بگیر عزیزم

مطمئن باش اگه قید خونوادتو بخاطرش بزنی اون روت حساب باز نمیکنه

وقتی خونواده ای که پدر و مادرتن و چندین سال زحمتتو کشیدن رو اینجوری بیخیال بشی اون که پسر مردمه و الفاتحه

الان دیگه بدبختم کردن راهی برام نمونده دیگه بابای اون پسر راضی نمیشه چون روی احترام خیلی حساس بود من ...

اگه خیلی شما رو میخواد باید ایشون فداکاری کنه روی خانواده خط بکشه نه شما 

ایشون پسر هست احتیاجی به اجازه پدر نداره 

جاتون عوض شده؟؟؟!!!!!

خر نشی شأن خودت رو بیاری پایین ها . حتی حرفشم خوب نیست 

مثل یک مرد بیاد جلو به پدرت بگه هر شرطی دارید انجام میدم 

بعد هم از کی تا حالا جواب نه به خواستگار یعنی توهین به پدر خواستگار ؟؟؟؟؟؟

میگه پدرم خیلی حساسه و حرفش یکیه چون احترام براش مهم بود

اون اگه میومد تورم میگرفت باز اگه یه بحث و دعوام میشد با حرف خانوادش تو رو ول میکرد

خ اهرشوهرم مث تو بود قضیه چندین سالم دوست بودن ولی بعد نامزدی خانواده پسره گفتن ولش کن 

اونم ب راحتی زد زیر همه چی رفت انگار نه انگار عشقو دوست داشتنی بوده

نه من میگم خب شاید مشکلی داره که خانوادش راضی نیست کسی بدش نمیاد داماد خوب نصیبش بشه و فرار از خونه ...

خانواده من چون دوست بودیم مشکل داشتن و کارشکنی کردن و ابرو منو بردن میدونستن که خانوادت اونا حساسن