2777
2789
عنوان

بنظرتون از خونه برم برای همیشه!

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 89 پست
مگه اونی که تو دوسش داشتی ازنظر اونا چه مشکلاتی داشت  خونوادگی مالی یا هرچیز دیگه ای

هیچ مشکلی نداشت از همه اطرافیان بهتر بود باباش پولدار بود و میخواست همه کار براش بکنه خانواده من جون میدونستن دوستیم و تو تحقیقات گفته بودن پسره مشروب میخوره لج کرده بودن

جلوشون وایسا...درسته زحمتتو کشیدن ولی حق ندارن بجای تو تصمیم بگیرن این زندگیه توعه...پدرمادر که همیشه نیستن توباید تصمیم بگیری 

تازمانی که رسیدن به طُ امکان دارد...زندگی دردقشنگیست که جریان دارد❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کی تا حالا میرم تحقیق خبر میدن ؟!

در ثانی پسره اگر واقعا دوستت داره باباش رو راضی کنه . نه اینکه اون عین خیالش نیست اون وقت تو به فکر فراری هستی و... . فرار کنی خودت بدبخت کنی . اینکه با یه نه باباش رفته کنار تو فرار کنی قطعا باباش  نمی‌ذاره بیاد پیشش اونوقت بدبخت فقط خودتی

بگو‌د‌باره بیاد خاستکاری و بابانتتو تهدید کن به خودکشی و انتقام ازونا

وا اخه این چه راه حلیه داری میدی شما؟

شاید مشکلی داره پسره شاید هردوخانواده دیدین اینا بهم نمیخورن زندگی زوری ک نمیشه

ببین من خودمم عاشقم درحدی که چندین سال پای عشقم موندم اما ابدا فرار نمیکنم چرا چون دیگه عاقل و پخته شدم من با خانوادم صحبت می کنم اگه عشقمو بخوام صحبت جنگ و دعوا نههه محترمانه پر با خلنوادش صحبت کنه اگهذعاشقمه. 

تهدید به مرگ و اینا بر ادمیه که نشون میده هنوز پخته نیست برای زندگی. 

❤️

دیوونه نشو این بدترین و بچگانه ترین تصمیم دنیاست 

خونواده صلاح آدم رو میخوان اما کارشون درست و منطقی نبوده 

برو پیش مشاوره و تصمیم بهتری بگیر 

اون پسر اگر عاشقت باشه صدبار دیگم میاد خواستگاری 

تو با فرار از خونه هم خودتو از چشم خانواده خودت می‌ندازی هم خانواده اون پسر و حتی بعد از مدتی ی دختر تنها که هیچکس از خانواده خودش چشم دیدنشو ندارن ممکنه از چشم اون پسر هم بیفتی ...

چند سالتونه عزیزم؟

امیدوارم هر چه خیر و صلاحته پیش بیاد🌹

هیچ مشکلی نداشت از همه اطرافیان بهتر بود باباش پولدار بود و میخواست همه کار براش بکنه خانواده من جون ...

الان دیگه امکانش نیست که باهاش اوکی بشی؟ 

بنظرمن اشتباهه بری از خونه

باید تمام تلاشتون رو بکنید اگر هنوزم همو دوسن دارید

جلوشون وایسا...درسته زحمتتو کشیدن ولی حق ندارن بجای تو تصمیم بگیرن این زندگیه توعه...پدرمادر که همیش ...

الان دیگه بدبختم کردن راهی برام نمونده دیگه بابای اون پسر راضی نمیشه چون روی احترام خیلی حساس بود من دارم زجر میکشم و اون پسر 

وا اخه این چه راه حلیه داری میدی شما؟ شاید مشکلی داره پسره شاید هردوخانواده دیدین اینا بهم نمیخورن ...

بجای یه‌عمر‌حسرت بهتره تلاش کنه تا به چیزی که میخاد برسه

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
دیوونه نشو این بدترین و بچگانه ترین تصمیم دنیاست  خونواده صلاح آدم رو میخوان اما کارشون درست و ...

۲۶ سالمه خانواده اون آقا دیگه راضی نمیشه چون روی احترام خیلی حساس بودن منم نمیخوام ازدواج کنم اما میگن باید ازدواج کنی