2777
2789
عنوان

بنظرتون از خونه برم برای همیشه!

927 بازدید | 89 پست

عاشق پسری بودم که برای خواستگاری خانوادم گفتن باید تعهد بدید که آیا پسرتون خوبه یا نه چون میدونستن باهم دوستیم و گفتن ضمانت بدید خونه براش میگیرید و پسرتون کارش عوض کنه بهتره بره فلان کارخانه بهترع و بعد رفتن تحقیقات از عالم و آدم بعد تحقیقات رفتن خونه ی اونا بدون اینکه بهشون زنگ بزنن و در جریان بزارنشون که دارن میان  تهش پدر پسره گفتن نه 

این وسط من و اون پسر تباه شدیم و هر روز اشک می ریزیم هیچ وقت خانوادم نمی بخشم دلم میخواد فرار کننم از اینجا الان میگن باید دیگه شوهر کنی و هرکس میاد خواستگاری میگن این عالیه و به بقیه احترام میزارن اما کسی که میخواستم نزاشتن بدبختم کردن بنظرتون بزارم‌برم و یه کاری پیدا کنم و پسره هم بگم بیاد پیشم زندگی کنیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوادت حتما چیزی میدونن ک اینکارو میکنن تو الان دوسش داری و خوب و بدش به چشمت نمیاد 

ببین ده سال پیش چیزی برات دغدغه بوده و مهم بوده ک الان نیست چون الان داری منطقی بهش نگاه میکنی منطقی نگاه کن 

فرار کردن از خونه هم شد راه حل اخه این فکرای مسخره چیه میکنی

خیلی کار اشتباهی میکنی من الان از خانوادم ناراحتم ک این کارارو نکردن بابای من خیلی زودباوره تو یجلسه حرف زدن گفت اینا خوبن میخوای بله بگی بگو تحقیقاتشم فقط تلفنی ب همکاراش و همسایه هاش اخه این شد تحقیقات😔 اینا تو شهرستان اصالتشون خیلی همه تعصبیو مغز کپک زده دارن اگ بابام یکیو میفرستاد شهرشون من میفهمیدم عمرا بله نمیگفتم

پدرمادرت بدتو نمیخوان دختر اینو بدون